Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Körülmetélt férfiak! Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülmetélt férfiak! Milyen technikával élvezitek az orális szexet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék örömet okozni a páromnak ebben a formában is, hisz én magam is szeretem az orális szexet. Ugy nyilatkozott, hogy kicsit érzéketlenebb már neki, ettöl függetlenül sikerült kiellgitenem.igy is és azt is mondta h jo is volt.. de sosem voltam még elötte ilyen férfival és szeretném.ugy csinálni, hogy nagyon is élvezze. Tapadztalatok? Ötletek?
2018. jan. 4. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Erre én is kíváncsi vagyok, mert körülmetélt férfiként még egyszer sem kaptam olyan orált, amit igazán élveztem is volna. Szopástól pl még soha nem élveztem el. Persze lehet a barátnőim se voltak jók benne, pedig próbáltam ötleteket adni neki.
2018. jan. 4. 22:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nálunk szerencsére összejött az orgazmus is bár eltartott vagy 20 percig, de ez nem zavart. Ettöl függetlenül úgy érzem, hogy jobb is lehetnék. Nálunk az vált be, hogy kicsit erösebben csináltam és teljes egészében nem csak a makk körüli részen.
2018. jan. 4. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Erőteljes szívás, a tetején a nyílás nyalása, makk peremének a nyalása illetve közben a metélési heg simogatása. Nekem ezek a legjobbak.
2018. jan. 5. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenképp kísérletezek vele :) köszönöm
2018. jan. 6. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:
erre én is mindig kíváncsi voltam. nem vagyok metélt, de sose éretttem h pl egy metélt fiú hog yveri ki vagy itt is írták h nem is élvezi ha szopják ... azért ez fura. ennyire érzéketlen lesz?
2018. jan. 7. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!