Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A körülmetélt pénisz mennyire jön be nektek?
Sokkal jobban tetszik mint a bőrös.
22/N
Utolsonak igaza van ...nincs koze a makkhoz es fizymahoz .
Azonkivul meg embere valogatja h kinek mi jon be ...es hidd el ha tetszel egy csajnak egyik sem valo ok , mint ahogy nem ezert fognak beled szeretni sem 😂
Most itt hiaba irjnak ra 5en h bornelkul jobb...2nap mulva ujra felrakod a kerdest akkor kapsz ra 5olyan valaszt h borrel ...
Tusztan tartani europai viszonylatban nem konnyebb mert mind2 t konnyu hisz van viz van minden .
Afrikai viszonylatban higienikusabb mert ott nem tudnak ugy furdeni az emberek...
Nem vagyok làny, se nem vagyok metélve de soha sem volt se büdös se túrós se semilyen a lőcs.
Ez nem fügh össze, hogy kalapos vagy anélküli.
Olvasnak, utànanéznek, halljàk vagy apu elmondja, hogy jogyan mosd meg a kukacod, különben büdi és túrós lesz fiam.
Legalàbb is nàlam az utolsó opció volt.
És tiszta is volt mindig.
De pl öcsém leszarta és mikor anno apu feltépte az kitisztitotta, làttam, hogy milyen túrós és büdös.
Tehàt akkor nem is olyan paradoxon.
Ugye?
Csak utàna kell gondolni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!