Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt egyik a legnagyobb pénisz amivel találkoztatok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.2018. jan. 4. 14:31
11/24 anonim válasza:
megnyugtató, hogy tényleg az én méretem az átlagos "4 voltam :D Hölgyeim egyzser mindent ki kell próbálni nem?:)
13/24 anonim válasza:
pedig az igazi nők a nagyot szeretik
14/24 anonim válasza:
Én csak láttam, idáig jutottunk mert elküldtem a srácot. Saccra 20 cm körül lehetett, de ránézésre is kirázott a hideg. Nem is tartom szépnek az ilyen nagyot és fájna is.
15/24 anonim válasza:
22,5cm volt a legnagyobb amit fogtam (nem szexeltünk)
16/24 anonim válasza:
182 cm magas volt, egy óriási f**z.. de azért szerettem :D
17/24 anonim válasza:
Szintén 20cm. Mondjuk nekem bejött :)
20/24 anonim válasza:
Nekem 18cm-es és a volt barátnőm exének 27cm-es volt. Azt mondta nem fájt neki még elsőre sem, pedig a srác volt neki az első. A gyerek előtt meg le a kalappal, mert abba a szűk punciba bele tudta préselni... Acélból lehetett. Egyszer ujjazás közben tüsszentett és mintha guillotine-ba tettem volna az ujjam. Szóval az egy igazi férfi volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!