Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok ha szexkapcsolat megkezdése előtt HIV tesztet kérne a fiú?
Én meg tudom érteni!
Ha komolyan gondolom, hogy ezt akarom, és vele akarom, akkor benne lennék, megcsinálnám, DE "cserébe" tőle is elvárnám!
20/L
Hat megérteném es talán megcsinálnam
De a fiúval nem terveznem hosszútávura
Senki nem ismerheti a másik előéletét.
Nincs senkinek a homlokán, hogy hány szexpartnere volt, vagy éppen van-e bármilyen nemi betegsége.
Teljesen normális, ha valaki ilyet kér.
De ne ilyen direkt módon vezesd fel.
Mondjuk úgy teljesen elfogadható, ha azt mondod, hogy “mit szólnál, csajszi, ha csinálnánk egy-egy HIV tesztet, mindkettőnk megnyugtatása érdekében?”
Úgy nem az az érzés jön le, hogy azt feltételezed róla, hogy egy két lábon járó vírusgazda, hanem hogy nem szeretnél megfertőzni, sem megfertőzve lenni.
Nem vagyok lány, de elnézve a helyzetet jogos elvárás. 17-20 éves lányok sokszor túl vannak 50 fiún is. A bosszúból én is kérek, sem reális. A legtöbb férfinak egész életében nem jut annyi szexpartner, mint egy ribizlinek egy éjszaka. Ráadásul a 20-30 éves nők körében (ha jól emlékszem) háromszorozódott meg a HIV fertőzöttek száma Magyarországon.
Inkább a fiúnak üzenném, hogy ne csak HIV tesztet kérjen, mert rengeteg más nyavalya is van. De a tesztel a kezében sem nyugodhat meg, mert a hűséges nők száma, nagyon alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!