Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol kell "megszorítani" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kell "megszorítani" a férfi péniszét, hogy ne löveljen ki?

Figyelt kérdés

Fent a makk alatt közvetlen vagy lent a herék felett?

Ettől nem fog elélvezni és bírni fogja tovább? Jó lehet ez a pasiknak?

2018. jan. 3. 21:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdo igy is ugy is el fog elvezni
2018. jan. 3. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Én a közepén szoktam, ahol az ér kidudorodik.
2018. jan. 3. 21:45
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

A herék felett közvetlenül!

Sőt létezik egy eszköz, amit úgy hívnak péniszgyűrű.

Ez pontosan arra való, hogy a férfi tovább bírja. De ha ujjakkal csinálsz egy pár másodperces nagyon enyhe szorítást, az épp olyan hatásos…

2018. jan. 3. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Ezt nem tudom hol olvastatok....ha el evezes kozeleben hiaba fogod meg max nem akkor hanem utanna elvez el ha elengedes vagy ha picit mozogni fog ezzel max egy vagy let percet lehet hosszabbittani
2018. jan. 3. 21:49
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Honnan szedtétek ezeket a hülyeségeket?

Szakirodalomban olvasható, hogy az egyik here nem túl fájdalmas de határozott megszorítása a leg célravezetőbb az ejakuláció késleltetésében. Minden más csak baromság.

2018. jan. 3. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
#5, megmondanád, hol van az a "szakirodalom", amelyikben a herék megszorítását javasolják az elélvezés késleltetéséhez?
2018. jan. 3. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Az én párom pont attol tud hamarabb elélvezni, ha a tövét szoritom. Szoval ez nem mindenkinél hatásos.
2018. jan. 3. 22:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a herét szoktam megszorítani próbáld ki működik.
2018. jan. 3. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:
95%
a herét? gratula,akkor már értem a fájdalomtól nemélvez el szerencsétlen.idióták.f
2018. jan. 3. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Van egy ilyen technika, hogy amikor a férfi érzi, hogy közeledik a visszafordíthatatlansági pont, akkor szóljon, és a nő szorítsa meg a makk mögött, mert az visszaveti a férfit. Ezzel kell "megtanítani" az ejakuláció késleltetését.

Legalábbis ezt olvastam kb. 1980-ban egy szexuálpszichológiai irodalomban, amely a korai magömlés gyógykezelésével foglalkozott.

Valamilyen szinten a fiatal férfiak csaknem mindegyike találkozik vele, sokan kinövik, mások nem.

Nekem nem segített, viszont rájöttem, hogy a második menet már megfelelően tartós, és ez tökéletesen bevált. Szerencsére nálam rövid a refrakter időtartam.

Szintén jó taktika a nőt előbb kielégíteni kézzel-szájjal, és csak utána behatolni.

Amikor már rögzül a tudat, hogy képes leszel kitartani, akkor el lehet hagyni a trükköket. Ehhez viszont idő kell.

2018. jan. 3. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!