Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kell "megszorítani" a férfi péniszét, hogy ne löveljen ki?
Fent a makk alatt közvetlen vagy lent a herék felett?
Ettől nem fog elélvezni és bírni fogja tovább? Jó lehet ez a pasiknak?
A herék felett közvetlenül!
Sőt létezik egy eszköz, amit úgy hívnak péniszgyűrű.
Ez pontosan arra való, hogy a férfi tovább bírja. De ha ujjakkal csinálsz egy pár másodperces nagyon enyhe szorítást, az épp olyan hatásos…
Honnan szedtétek ezeket a hülyeségeket?
Szakirodalomban olvasható, hogy az egyik here nem túl fájdalmas de határozott megszorítása a leg célravezetőbb az ejakuláció késleltetésében. Minden más csak baromság.
Van egy ilyen technika, hogy amikor a férfi érzi, hogy közeledik a visszafordíthatatlansági pont, akkor szóljon, és a nő szorítsa meg a makk mögött, mert az visszaveti a férfit. Ezzel kell "megtanítani" az ejakuláció késleltetését.
Legalábbis ezt olvastam kb. 1980-ban egy szexuálpszichológiai irodalomban, amely a korai magömlés gyógykezelésével foglalkozott.
Valamilyen szinten a fiatal férfiak csaknem mindegyike találkozik vele, sokan kinövik, mások nem.
Nekem nem segített, viszont rájöttem, hogy a második menet már megfelelően tartós, és ez tökéletesen bevált. Szerencsére nálam rövid a refrakter időtartam.
Szintén jó taktika a nőt előbb kielégíteni kézzel-szájjal, és csak utána behatolni.
Amikor már rögzül a tudat, hogy képes leszel kitartani, akkor el lehet hagyni a trükköket. Ehhez viszont idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!