Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más huszonéves is szeret faszverésről, szexről beszélgetni, vagy csak én vagyok zakkant? 25/f
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 10:00
11/17 anonim válasza:
Faszverésről is? Nem vagy te bi vagy meleg? ( No offense).
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen logikusan felépített kérdés, bennem is felmerült, de nem! Totál nem. Erre bizonyíték...nos sok minden, de a lényeg, hogy nem :D.
2018. jan. 5. 09:20
13/17 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül, egy kicsit mind "zakkantak" vagyunk ;)
14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper, és megnyugtató a tudat :D
És kedved is van dumálni? :D
2018. jan. 5. 09:37
15/17 anonim válasza:
Én is szeretnék róla beszélni talán, nem igazán tudom. Mert amúgy társasági életben nem szoktam. 18F/Bi
16/17 anonim válasza:
Ha az egyik srac a masiknak italozas kozben mondja, hogy all a szerszam rendesen, az mire fel lehet? Minek mondja azt egy masiknak?
Heterok csinalnak ilyet? Tovabb nem ment bele a reszletekbe.
Szerintetek? Biszex?
17/17 anonim válasza:
Imádom verni a farkamat és szeretek beszélgetni is valakivel, aki szintén veri. Totál hetero vagyok, csak megrögzött, szenvedélyes faszverő...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!