Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak vagynatok arra hogy a feneketeket nyalja egy nő?
én nem
de arra vágynék hogy a nő fenekét nyalhassam
Nem igénylem, viszont adni szeretem.
F /45
Ha nagyon bensőséges és közeli a kapcsolatom a nővel, akkor szoktam ezt megengedni, viszont akkor én is csinálom. Ehhez hatalmas bizalom kell mindkét részről és nem egyszerű befogadni egy ilyet egyik részről sem. Én imádom csinálni, de tudom, hogy egy nőnek is nagyon szeretnie kell hozzá a férfit. Különben egy nagy para lesz az egész, mindig azon jár az ember esze, hogy mennyire mocskos meg undorító és a másik biztos csak azért csinálja mert kényszerítve érzi magát rá vagy meg akar felelni stb...
Ellenben ha imádod a partnered és tudod, hogy a tested minden pontját elfogadja és szereti, akkor van az a pont amikor már el tudod magad engedni és élvezni ezt is.
Érzelem nélkül soha nem engedném senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!