Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire számít, hogy szűk legyen a lány? Hogyan maradhat valaki szűk aktív szexuális élet során?
18 éves vagyok, nem olyan régen kezdtem el szexuális életet élni. A barátomnak normális méretű pénisze van. Tudom, hogy a srácoknak fontos, hogy szűk legyen a lány mert az jó érzés. Mennyi idő után kezd el valaki tágulni ott lent? Lehet ellene tenni valamit?
18/L
Ez egy nagyon ostoba tévhit, kiskamaszoknál, hogy a nők kitágulnak a szextől, különösen, ha a pénisz vastag. Ebből semmi sem igaz. Szülés után is visszanyeri a méretét, nemhogy szeretkezés után, pedig a baba több mint 10 centis, ami meghaladja a Gyakorin mégoly élénk fantáziájú nagyfiúk ide írt méretét is.
A hüvelytorna, Kegel-gyakorlatok elsősorban a nőnek segítenek az orgazmus könnyebb, hamarabb elérésében, de a fiúknak is előnyös. Azonban nélküle sem tágul a hüvely, ez nehogy valakit visszatartson a gyakori szextől!! ;)
Ha a hüvely szűk, az nagyon finom a fiúnak, de nehéz visszatartani az elélvezést, a rövid idő viszont nem minden nőnek elegendő. Mindennek ára van. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!