Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg uni srácok hogyan döntik el, hogy egy aktus során aktívak vagy passzívak lesznek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 21:45
1/7 anonim válasza:
Én van úgy, hogy kezdeményezek, és elkezdem simogatni a párom ott hátul. Ilyenkor én leszek az aktív. De igazából a helyzet adja. Egy biztos, uninak lenni a legjobb, nem tudnék csak aktív vagy csak passzív lenni.
24/F (meleg)
3/7 anonim válasza:
Mi mindig pénzfeldobással, vagy kőpapírollóval döntjük el, régebben volt gyufahúzás is, de az ketten nem izgalmas.
4/7 anonim válasza:
ez úgy jön nagyábol ahogy az első írja,akkor van gond ha mindketten ugyan azok akarunk lenni.
ha aktivak akkor nem akkora,mert szívesebben vagyok passzív mint aktív.csak akkor várnom kell kielégüléssel.
5/7 anonim válasza:
Sorsolással. Közjegyző jelenlétében.
De komolyan!
6/7 anonim válasza:
Hát ki mire vágyik :D de általában az én szavam a döntő, de volt, hogy közbe szerepcsere
7/7 anonim válasza:
Miért kell a dugást mindig hátulról kezdeni?
-Mert ha elb÷sz÷d, kezdheted elölről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!