Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg uni srácok hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg uni srácok hogyan döntik el, hogy egy aktus során aktívak vagy passzívak lesznek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Én van úgy, hogy kezdeményezek, és elkezdem simogatni a párom ott hátul. Ilyenkor én leszek az aktív. De igazából a helyzet adja. Egy biztos, uninak lenni a legjobb, nem tudnék csak aktív vagy csak passzív lenni.

24/F (meleg)

2013. jan. 19. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
1es ebbe beletört az agyam:-D
2013. jan. 19. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Mi mindig pénzfeldobással, vagy kőpapírollóval döntjük el, régebben volt gyufahúzás is, de az ketten nem izgalmas.
2013. jan. 21. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

ez úgy jön nagyábol ahogy az első írja,akkor van gond ha mindketten ugyan azok akarunk lenni.

ha aktivak akkor nem akkora,mert szívesebben vagyok passzív mint aktív.csak akkor várnom kell kielégüléssel.

2013. jan. 21. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

Sorsolással. Közjegyző jelenlétében.

De komolyan!

2013. jan. 24. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Hát ki mire vágyik :D de általában az én szavam a döntő, de volt, hogy közbe szerepcsere
2013. jan. 24. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Miért kell a dugást mindig hátulról kezdeni?

-Mert ha elb÷sz÷d, kezdheted elölről!

2015. jún. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!