Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások barátnője is ennyire prűd?
Figyelt kérdés
Barátnőm sosem hagyja ráverni a mellére se nem nyeli le a spermát, amit még azért meg is értek. De miért nem hagyja, hogy a mellére élvezhessek? Más lányok is ilyenek? F/212018. jan. 1. 17:22
11/13 anonim válasza:
Hasonló a véleményem mint a 10esnek, bárhova mehet csak a hajamra ne:D de am ettől még nem lesz prűd a barátnőd..szimplán csak nem szereti a mellére, máshova engedi? Oda nem jó? Ehjj..
12/13 anonim válasza:
Igazából nem jobb semmivel, ha az arcára vagy a mellére élvezel, attól nem lesz kellemesebb neked, a csajnak meg pláne nem.
Amúgy meg vol egyszer egy olyan csajom, aki még azt is soknak tartotta, hogy maszturbáljon. Na ott azt is hatalmas csodának tulajdonítottam be, hogy sikerült megdugnom, de az is csak annyiból állt, hogy nagyjából full sötétben, csakis misszionárius pózban mehetett a dolog. Azt is nehezen engedte meg, hogy a hasára verjem, márpedig muszáj volt, mert benne nem tudtam elmenni ilyen körülmények között. Szóval ja, vannak ilyenek.
13/13 anonim válasza:
Ha van pasim,minden szexnel lenyelem. Nekem ez a legmelyebb bizalom es osszetartozas kifejezese. Esetleg neha elvesztegetem az adagom az arcomra vagy mellemre.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!