Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én akarok sokat, vagy a barátnőm prűd?
elég prűd, én egyedül is meztelenül alszom. kényelmetlen ruhába.
25/N
A férjemet abszolút nem mondanám prűdnek, nagyon nem, mivel amúgy mindenben benne van, de ő sem szokott pucérkodni. Természetesen nem szégyellős előttem, tehát simán megfürdik előttem, átöltözik előttem, vagy van meztelenül pl. együttlét után, de soha nem alszik úgy, vagy nem tartózkodik itthon úgy. Ő nem szeret úgy lenni. De ettől még nem prűd.
Én többet meztelenkednék és sokszor nem értettem, hogy most miért nem lehet egy kicsit meztelenkedni, de a hosszú évek alatt elfogadtam, hogy ő nem szeret úgy lenni.
A szex meg ha nem jó, vagy megbeszélitek, vagy keresel magadnak olyat, aki illik hozzád. Mert önmagában attól még nem lesz rossz egy kapcsolat, hogy a másik nem szeret pucérkodni.
Én simán lennék a barátom előtt meztelenül, bár inkább csak tavasszal és nyáron, mert amúgy én js mindig nagyon fázom, tényleg van ilyen.
Úgy tűnik, hogy ő nem olyan típus, aki szeret meztelenül mutatkozni szexen kívül. Személy szerint nem értem, mert ha már szexelni mer veled, akkor nem tudom miert lenne amúgy szégyellős. Szerintem max beszélj még vele erről, de ha nem enged, akkor sajnos mást nem tudsz tenni, minthogy elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!