Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek az bejön, ha egy fiú sofőrként dolgozik?
Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, és sofőr vagyok. Nektek ez tetszik, vagy nem számít?2017. dec. 30. 18:50
1/9 anonim válasza:
Mi jöjjön be rajta?
Egyébként nem, főleg azért,mert baromi veszélyes szakma, biztos aggódnék érte,nehogy balesete legyen, ráadásul előfordulhat, hogy hetekre nincs itthon, ami megint baromi rosz..
2/9 anonim válasza:
mi jönne be rajta az hogy a sok üléstől már pár év után prosztata problémáitok van meg az hogy nincs életképes spermátok
3/9 anonim válasza:
Nem, én az intelligens pasikat szeretem.
4/9 A kérdező kommentje:
Az irodai munka is ülő munka, de ott egész nap ülni kell, de itt mozgok is sokat. Tehát szerintem ez nem igaz amit mondtál.
Attól ha valaki sofőr attól lehet intelligens. Van érettségim, szakmám, de mivel szeretek vezetni emiatt választottam ezt.
2017. dec. 30. 19:23
5/9 anonim válasza:
#4 jó, akkor másképp fogalmazok. Én egyetemet végeztem, nem állnék össze rangon alulival :)
6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Am nem tudom, hogy ha valaki egyetemet végzett az miért jobb, attól még nem biztos intelligensebb, sőt...de nem akarok Veled kötözködni.
2017. dec. 30. 19:35
7/9 anonim válasza:
Max ha olyan vagy mint Frank Martin. :D
9/9 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy mit dolgozik, nem azt fogom nézni először biztos. Egyetlen kivétel az például az olyan sofőr aki hetekig távol van, azzal nem tudnék kapcsolatot elképzelni.
Ja meg kivétel még ha ingyenélő, mármint elhetne munkája, de helyette inkább lopja a napot, az se kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!