Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki tudom verni a pasimnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudom verni a pasimnak éjjel úgy, hogy nem ébred fel rá?

Figyelt kérdés
/L

2017. dec. 30. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%

Nem.

De én megtudlakdugni hogy nekellj fel

2017. dec. 30. 12:22
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem, kiverni nem, de megverni igen.
2017. dec. 30. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem hinném. Én el szoktak kezdeni szopni, szinte rögtön felébred.
2017. dec. 30. 12:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze, ha előtte beGinázod, vagy altatót keversz az esti kakaójába...
2017. dec. 30. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Én ennek a visszáját próbáltam már.

Az egyik volt barátnőm szeretett egy szál bugyiban aludni, szóval az ő hibája.

Tudtam, hogy kell felizgatni a gyengédebb módon. Aztán amikor behatoltam, arra ébredt fel.

Hasonló volt a helyzet akkor, amikor ki akartam nyalni csak. Az élvezet egy fokán mindenképp megébred.

De állítólag ezt nem mindenki szereti. (bár szerintem ha élvezi, biztos nincs gond utólag)

2017. dec. 30. 12:43
 6/11 A kérdező kommentje:
"Az egyik volt barátnőm szeretett egy szál bugyiban aludni, szóval az ő hibája." :DDD
2017. dec. 30. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, nyilván tudjátok hogy ha épp felébredek éjjel, és ott fekszik a számomra kívánatos szerelmem. Forró a teste és aranyos arca van alvás közben, közben az egész teste érinthető , puha és feszes ...annak meg vannak a következményei.

Ezért nem értem, a legtöbben miért nem szexelnek naponta. Mondjuk lehet olyan 40 körül más a helyzet...

2017. dec. 30. 13:21
 8/11 anonim ***** válasza:

lehet h sokáig jutsz ha elég mélyen alszik, de elélvezésnél tuti felébred rá :) kivéve ha nagyon merev részeb, bár akkor vszínű fel se áll neki és tuti nem tudod kiverni.

(tapasztalat)

2018. jan. 3. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, biztos fel fog ébredni egy idő után. Felizgatni viszont fel tudod álmában. Nekem vannak gyenge pontjaim amivel azonnal nagyon fel lehet izgatni, ex kipróbálta, hogy amikor nagyon fáradt vagyok és alszok akkor is működik-e. Azt mondta, hogy igen, azonnal felállt a farkam. De ha hozzáért, akkor mindig felébredtem.
2018. jan. 3. 16:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Reggelente szoktam arra ébredni, hogy dolgoznak a dákómon de mindig felébredek rá. Sokkal kellemesebb mint mikor a telóm ébreszt....
2018. jan. 3. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!