Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érett ferfiak volt mar olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett ferfiak volt mar olyan hogy megirigyeltetek egy masik hapsit mert ő fiatal szep csajjal d*ghat?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 23:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fiatalon ismertem meg a asszonykát és azóta is azt a fiatal lányt látom benne pedig együtt öregszünk nem irigykedek inkább el megyünk egy másik párhoz és meg van oldva
2017. dec. 30. 05:51
 12/17 anonim ***** válasza:
7%
Persze állandóan. Nézem a plázákban csókolózó fiatalokat, és irigylem őket, illetve sajnálom szegény kislányt, mert a srác nyilván nem elég tapasztalt még.
2017. dec. 30. 07:33
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok a másik hapsi ;)
2017. dec. 30. 07:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen

36F

2017. dec. 30. 10:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Őőő, nem?

Attól Én egyenesen írtozom, mikor egy 25-30-as pasi 14-16 éves kislányokkal dug, de ha már elmúlt 18, akkor nincs vele bajom és Én inkább örülök, hogy boldogok. Már ha azok.

Irigykedni amúgyis gyerek szokás, vagy egy éretlen emberre vall. Vagyis, aki irigykedik másokra az ne mondja már nekem azt, hogy Ő egy érett ember!

Tudom, ezért most jól leleszek pontozva, de igazán elgondolkozhatnátok ezen...

2017. dec. 30. 12:29
 16/17 K.L.Kiss ***** válasza:
Csak ilyen van. Hiába öregszem, az ízlésem nem változik. Csak a feszes, szűk punci izgat. Sajnos! Ez gáz! De ez van.
2017. dec. 30. 12:37
 17/17 Alex Fly ***** válasza:
Dehogyis! Inkább ő irigyelhet a feleségem miatt. Én pedig miért vágynék már lányokra, ha enyém a világ legcsodálatosabb asszonya?
2017. dec. 31. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!