Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy a lány/nő kiröhögi a férfit, ha kisebb a nemiszerve?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 22:34
11/37 anonim válasza:
#10 Ú azta köszi,milyen magas mekkora kezű lábú vagy milyen volt?széles mély?szűkebb mély?
12/37 anonim válasza:
19essel érezni hogy menne még na az a Királynő...szerelmem,nem semmi
14/37 anonim válasza:
Nekem egyszer kilógott a kukac a fürdőshortomból, ahogy másztam ki a medencéből. Az egyik tinicsaj pont meglátta. Hangosan felröhögött, pont csak a hasát nem fogta, a barátnői kérdezték min nevet. A kukacomon nevetett. Tény h elég kicsi, de...
15/37 anonim válasza:
öklözni nem kellett de egyszerre dolgoztam mindkét lyukát hogy (répa + ő rásegített kézzel) elélvezzen
16/37 anonim válasza:
alacsony alig 160cm kis vékony 22 éves csak volt kis láb kis kéz :)
17/37 anonim válasza:
Na most képzelj el egy 22es volt kosárlabdázót,185-190 40akárhányas lábbal,elkapott a szigeten..hogy ott mit találtam el nem mondom..
18/37 anonim válasza:
#16 vannak érdekes dolgok,lehet magasan volt a köldöke,vagy nyúlt mint a...
19/37 anonim válasza:
ki volt tágulva az biztos, jó pár éve volt de az önérzetem még mindig köszörüli magát .egyébként nem magasság függő, volt kifejezetten magas csajom is pl neki jó volt a méret bár azt hozzáteszem neki érezhetően izmosabb volt a hüvelye belülről azt sem tartom kizártnak hogy tornáztatta (vagy nem volt úgy elhasználva :) )
20/37 anonim válasza:
mit találtál a kosárlabdázónál most már érdekel ha így belekezdtél ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!