Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az ember fia elmegy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ember fia elmegy egy lakásos prostihoz akkor mi a legrosszabb dolog ami ott történhet vele?

Figyelt kérdés

2017. dec. 29. 13:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
hát ha ezek igy viselkednek akkor én szerintem nem megyek. ugy látom nagy szerencse kell ahhoz hogy az ember kifogjon egy normális lányt, én amilyen szerencsetlen vagyok tuti egy bunkot fognék ki. egyebként szerintem az értékelések sem számitanak semmit azt ö is tud magának irni, vagy megkér valakiket hogy irjanak jokat rola, szoval az sem garancia semmire ha jok az ertekelései.
2017. dec. 29. 17:14
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
4-es véleményét osztom,eléggé esett a színvonal,bár van még azért korrekt hírdető is,de az is inkább már Pesten,ahol én lakok abban a városban,már elég gyenge a felhozatal,másfél éve még egész jó volt,de mostanság nagyon gyenge. Velem tavaly télen játszotta el a következőt egy fiatal versenyző: Felhívtam,egyeztettünk,időpontot,helyszínt, először persze egy közeli utcát adott meg,aki volt már ilyen lányoknál,az tudja,hogy megy ez, na,odaértem a helyszínre,felhívom,elnavigál a pontos címre,kaputelefon,elindoluk felfelé. Na mondom sínen vagyok,felérek az emeletre,nézem egy ajtó résnyire nyitva,benyitok, senki nem fogad,vagy ilyesmi,megyek bwljebb két lépést,nézek balra,egy függőnnyel eltakart ajtó,az az ajtó nem volt,ahelyett volt a függöny,hallom,hogy alkudozik egy csávó az egyik csajjal,hogy mennyi egy fél óra. Nézek jobbra egy másik ajtón kinéz egy csaj, közben a zuhanyzóban egy tag ép zuhanyzott, ott se volt semmi ajtó. Szóval kinéz a csaj kérdezi,hogy ki vagyok,mondtam,hogy velem beszélt egy pár persze,már ha ő Xy,mondta,hogy Ő az,de most foglalt egy órára. De még megkérdezi,hogy megtudom-e várni? Mondom nem,aztán eljöttem a f..ba. Amikor meg felhívtam,hogy mi a franc volt ez,semmi diszkréció,meg szórakozik az időmmel,még neki állt feljebb. Ez az egy ilyen negatív élményem.volt eddig.
2017. dec. 29. 17:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen... még nem voltam, de ezért akarok "stabil" hirdetőhöz menni, lehetőleg aki a beszin is fent van.

RL elég durva, hogy kikapcsolható az értékelés... meg egy csomó csaj újraregel.

2017. dec. 29. 17:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Ja hát vidékre nem szabad menni.

Borzasztó felhozatal van még a megyeszékhelyeken is. Inkább vonatozzatok... Bp-n sok a lány, és nagy a konkurencia.

2017. dec. 29. 17:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg vidéken sok a "vándor madár" egyszer ebben a városban van egy hétig,bagy r napig,utána egy másik városban, sok lány más néven újra reg-el, van amelykhez ki van írva,hogy új lány,aztán a f..mat új,csak elvolt tűnve,vagy más városban volt egy jó ideig,majd visszajött.
2017. dec. 29. 17:40
 16/21 senior10 ***** válasza:
Na igen alaposan körül kell nézni, hogy kihez megy az ember mert az utóbbi 1-2 évben valóban sok a vándormadár, és sok helyen valóban olyan futószalag feelingje van a dolognak. Viszont ott ahol én lakom van 2-3 stabil hirdető aki nagyon komoly minőséget képvisel ezen a téren. Kifogástalan hozzáállás kifogástalan környezet, fullos lakás nem valami 50 éves lepukkant panel. bejutni hozzájuk se éppen úgy megy, hogy felhívod aztán fél óra múlva már nála is vagy, nem fogadnak 15 vendéget naponta, hanem mittudom én max 4-5-öt.
2017. dec. 31. 11:49
 17/21 Lacás1976 ***** válasza:
15%

Hogy mi a legrosszabb?? Lássuk csak:

A legdurvábbak:

-Egy idegen szobában ébredsz egy csomó jégen vese nélkül.

-Fel se ébredsz többé

-levágja a farkad és a szádba tömi.

-bejön egy csomó maffiózó jól elvernek elszedik mindened és még a lakásodra is elkisérnek hogy kipakolhassák de mivel láttad őket mehetsz a duna fenekére betoncsizmába.

Egy fokkal jobbak:

-olyan nemibetegségeket kapsz hogy csöveket dugnak majd az orvodok a farkadba hetekig.

-szimplán lealáz fel se áll vagy lekókad azt mehetsz.

Hirtelen ezek jutottal eszembe mint legrosszabb lehetőségk jó szórakozást.

2018. febr. 27. 07:24
 18/21 anonim ***** válasza:
43%
Leütik, kirabolják.
2018. ápr. 11. 08:38
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
mocsadék mindegyik..nagyképű sz.rok...éppen ezért kell őket úgy seggbenyomni hogy ülni ne tudjon...én ha arcukra lövök akkor simán becélzom a szemét...nesze bmeg...te nagyképű szar...:D
2018. ápr. 11. 18:01
 20/21 anonim ***** válasza:
48%

Elvileg bármi megtörténhet. Sokan nem kötik más orrára, hova mennek, így ha eltűnik örökre, nagyjából ki se lehet nyomozni. Persze ők se tehetnek meg mindent, mert nem tudhatják, kinek szólt előtte az ember. Pl. egy-két haverja tudhatja, hova ment, és így elindulhat a nyomozás az eltűnése után.

Az is lehet, elkéri a pénzed, majd 1 perc múlva kirak, és nem igazán tudsz mit tenni.

2018. ápr. 13. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!