Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet gond, ha nem tudtam ezekre felizgulni annyira, hogy ellazuljak?
19 éves vagyok, a srác 25.
Nekem ő volt az első...3x próbálkoztunk.
A kapcsolat ahogy elkezdődött megtudram,hogy más lànyokkal is találkozgat.
A bizalmam még ki sem alakult ,de már lerombolta . Nekem ő az első fiú az életemben.
Szívta a mellem és egyszer a csiklóm is izgatta kézzel,de mégis azt éreztem,hogy nem figyel rám,pedig tudta ,hogy szűz vagyok még.
Nem tudtam felizgulni annyira ,hogy beférjen a pénisze.
Nem tudom mi tévő legyek így. Már két hete ,hogy szakítottunk. Rossz érzés hogy lehet miattam,hogy nem élveztem vele.
Az ilyen pokróccal ne foglalkozz!
Lapozz.
Számtalan olyan srác van a világon, aki veled érzi jól magát, veled akar foglalkozni, neked akar élvezetet okozni.
Veled egy gond van: hogy az emberismereted még nem alakult ki, túlságosan naív, hiszékeny vagy.
Ami a szexet illeti, abban nem veled, hanem a fiúval volt a gond. Szegény, nem ért hozzá, nem tudja, hogyan kell egy lánnyal bánni, talán sose volt rendes kapcsolata.
Higyj nekem, sokkal jobb a szex egy olyannal, akivel szerelem van köztetek. Legközelebb akkor gondolj szexre, ha találsz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!