Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, éreztetek már "túl kicsinek" valakit? Esetleg "túl nagynak"?
Túl nagy volt kezdetben, de megszoktam és megszerettem
18/L
Az egyetlen egyalkalmas kalandom volt. Nagyon szimpatikus és önzetlen volt a pasi, de a farkából szinte nem éreztem semmit. Kb 10-11 cm lehetett neki és vékony is volt. Természetesen nem bántottam meg ezzel, hiszen ez nem ő hibája, csak nem voltunk kompatibilisek odalenn. Amúgy érdekes, mert alapvetően nem szeretem a hosszú péniszt, az eddigi legjobb amivel voltam 14/4,5 volt, azt minden szempontból úgy éreztem, ahogy kell.
34
Az én barátomnak 19cm a férfiassága. Ami számomra tökéletes. De a durvább szexnél volt már,hogy túl nagynak éreztem. Nem is hosszra inkább vastagrságra,mert feszít olykor. Viszont imádom is. :) Nem cserélném le.
Ellenben az sokkal rosszabb volt amikor nem éreztem a srácot,hogy bennem lenne. Nagyon picike volt a pénisze. 14-15cm és vékony rúd. Szexkapcsolatnak indult,de emiatt vége lett. Neki jó volt a szex, nekem kevésbé. Megbeszéltük és elváltak útjaink. Mondjuk ez a srác mondta,hogy nem az első nő vagyok aki "panaszkodott" a mérete miatt. Háát..de most komolyan. Tehetek róla,ha kicsi a farka. Nem kell óriásnak lennie,de had érezzem már a partneremet.
Kis f.uak le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!