Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszélyesek az elnyomott szexuális vágyak?
Igen. 14 éve járok pszichiátriára, mert elnyomtam minden vágyam azért, mert "ez volt normális". Százszorosan visszaütöttek, azóta se vagyok normális, a kapcsolataim se azok.
Ne tedd tönkre magad, add meg a testednek azt amit kér. Figyelj persze arra is akit szeretsz, de ne áldozd fel magad. Én megtettem, akkor ott ez volt az elvárás, mert ha nem teszem meg, akkor én vagyok a féreg. Később amikor tönkrementél már senkit nem érdekel.
Tanulj a hibámból.
Magánt nem kérek,nem írok róla többet.
igen komoly pszichológiai problémáim keletkeztek abból h elnyomtam a bdsm iránti (szubmisszív) vágyamat.
mire ez az egész dolog realizálódott már megvolt a baj. pszichológus segített rájönni hiszen mindenki a munkahelyi stresszre gondolt (nyilván az se segített).
a feleségemnek ez tabu volt de szerencsére ő is megértette h komoly a baj. pár szerencsétlen próbálkozás után úgy döntött h menjek el egy profi dominához és éljem ki magam. azóta nincs ilyen probléma, mindenki boldog. a feleségem az egésznek csak a "jó" oldalából részesül.
# 3.: A valóban megvalósított többes szexre való vágy a veszélyes, nem annak az elnyomása.
Viccelsz, egy jó, kölcsönös szerelmen alapuló házasságban pont az van, hogy kölcsönösen kielégítettek a házastársak. A régi lányok, pont ebből az okból, alig várták, hogy elkeljenek és legyen szex (szeretkezés).
Képzeld el, vannak férfiak, 30 körül, akik heteroszexuálisak, érzelmi életük van, de a komoly kapcsolat és a szex sohasem jön össze. Most akkor az ő állapotuk "veszélyes"?
Én inkább úgy fogalmaznék, aki az egészséges szexualitást nem éli meg kölcsönös szerelemben soha, annak csökkenek a szellemi, fizikai teljesítőképességei általában.
A többes szex, az már nem egészséges szexualitás, hanem perverzió. Aki jól működő házasságban élve nem tud szabadulni a fenti gondolattól, neki ajánlott egy pszichológust felkeresnie (aki mint tudjuk nem orvos).
Ellenkező esetben ezek a perverziók, olyanok, mint a drog, ha a valóságban is megvalósulnak, mindig több és erősebb inger kell, mert nincs mögöttük az érzelmi kielégülés.
Hagyjuk már ezeket a nagy bölcsességeket. Bármelyik nagy filozófus, bölcs, szent mondhatja, hogy milyen a jó házastársi szexuális élet, ha ezen kívül másra is kíváncsi vagy, és állandóan ezen pörögsz, akkor két megoldás van.
Én ismerek egy hapsit, a felesége még orálisan sem akarja kielégíteni, de megcsalni nem fogja, mert nagyon vallásos. Konkrétan pszichológushoz is eljár emiatt is, mert bűnnek érzi már a gondolatot is, hogy más nőre gondoljon, és hibásnak érzi magát emiatt. Lehet, hogy viccesnek tűnik, de komoly összegeket költ terápiára, mert szemmel láthatóan szenved. Na ez az első megoldás, hogy elnyomod magadban, felveszed a kesztyűt a bűnös vágyakkal, és pont. Amúgy sokat segített neki, jó szakemberhez fordult.
A másik megoldás, hogy kipróbálod, és ennyi.
Én voltam mindkét helyzetben. Az egyik hosszú kapcsolatom azért ért véget, mert kíváncsi voltam, de megcsalni nem akartam. Nem akarok ilyet többet. Kipróbáltam ezt-azt, és nem bántam meg, sőt... Szerintem jobb lett volna, ha simán kipróbálom mellette. Egy gangbang nem megcsalás szerintem... Nem személyes, inkább személytelen szex.
# 8.: Ennyi erővel orosz rulettet is kipróbálhat, mert ő éppen arra vágyott... Az a gond a valóságos és egy élete mindenkinek más, mint egy kék színű, névtelen fórum, vagy a videojáték. Szájhősködni könnyű.
Ha pl. az orális szexről nem tudnak beszélni, akkor inkább az a megoldás, ha együtt mennek el pszichológushoz és nem az, hogy valami olyasmit kipróbál egyikük, amiből nincs visszaút, ill. nemhogy a házastársának, de magának sem tudja később őszintén bevallani, hogy megtette.
Egyébként megnyugtatok mindenkit, a hívő embereknek is van gyermeke és a tradicionális úton fogan meg általában. Azaz nem értem, miért kell állandóan negatív képet festeni az Istenfélő emberről!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!