Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvennétek prostit feleségül, ha miattatok kiszált?
Én egy ideig kifejezetten ilyen nőt kerestem, mert ez a fétisem. NEM csak szexuális célzattal, bár nyilván ez is benne van. Sztripper még jobb lenne. Boldog lennék ha miattam hagyná abba.
Egy másik kérdésnél elbeszélgettem egy aktív hölggyel, jól élek, de csak középosztálybeli vagyok. Ő azt írta, hogy az kevés lenne, ő azért nem szállna ki. Az nem elég ha kap egy hat éves Toyotát, neki egy új Mercedes kell.
Akkor levontam a következtetést, hogy én kevés leszek ide. A hölgy megerősítette, hogy ő és a társai is csak akkor szállnának ki, ha ugyan azt az életszínvonalat fenn tudnák tartani neki a férfi, amihez hozzászoktak.
Persze lehet, hogy vannak akik máshogy gondolkodnak. Én elszomorodtam és feladtam, hogy valaha is egy sztripper/prosti legyen a párom.
Erre valahogy józan paraszti ésszel is rá lehet jönni...
Ők pénzfüggők. Egyébként meg ha a Mercid miatt hagyja ott, akkor se miattad hanem az életszínvonal miatt hagyja ott.
A golddigger qrvákat rühellem. A pénzt úgy kell használni, hogy belédszeressen a csaj. Érdekes emberré kell váljál, hogy ne a pénzedért szeressen, hanem amit csinálsz. Lóf...szt veszek Mercit neki... vegyen magának.
#23 Meg is látszik :'D
Így sikerült összeboronálnod azt a 14% rátát is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!