Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/19 anonim válasza:
Igen, csak nem sok ilyen nő van...40f
14/19 anonim válasza:
Odavagyok az ilyen nőkért. Szeretem, ha az ágyban irányítanak.
15/19 Mádár0218 válasza:
Nincs problémám vele, ha nem mindig ő dominál, váltásban :)
16/19 mikeXxX válasza:
Férfi vagyok nem papucs így a válaszom szerintem érthető 😊 !
17/19 anonim válasza:
sokan összetévesztik a szubmisszívet a papuccsal pedig marhára nem ugyanaz. a hétköznapi életben sok mindenben én döntök, persze van amiben meg ő, ami meg fontos, azt megbeszéljük. van h ő vmiben biztos és kikéri a tanácsomat és fordítva is.
az ágyban viszont átadom az irányítást teljesen, mert ez mindkettőnket jobban kielégít. a barátnőm pedig kellően domináns, vad, perverz és kreatív h maximálisan kihasználja a helyzetet :) emiatt néha a D/s nálunk néha a hálószoba falain kívül is megy - de ez így van jól.
18/19 anonim válasza:
A mezítlábas domina nőkre bukok, de nem feltétlen kell ahhoz egy ágy.
19/19 anonim válasza:
Nincs ilyen tapasztalatom, lehet, hogy tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!