Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves lány a Rosszlanyokról elvállalna szerintetek egy 42 éves férfit?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 23:46
11/15 anonim válasza:
Valószínüleg vállalná, viszont valóban nézd meg, hogy mi van feltűntetve...
Illetve sajnos nem biztos, hogy tényleg 18 éves... Ezt nem tudom miért csinalják, de rengeteg hazudik a koráról.
A medvencemről aki 25-nek vallja magát kiderűlt, hogy 32.
Pedig engem így mégjobban izgat, nem tudom miért kell hazudni...
Egyrészt azért ez valamennyire úgyis látszik, másrészt Ők is gondolom elvárják hogy mi vendégek igazat mondjunk.
12/15 anonim válasza:
Nagy eséllyel a lány se 18 hanem közelebb lehet 25-höz...mindenki farag a korából.
Adatlapod nézd mettől meddig vállalnak vendéget. Ha nincs felső határ semmi akadálya.
13/15 anonim válasza:
A qrva ezért qrva azzal dug aki fizet neki...
14/15 anonim válasza:
a keresőbe be tudod állítani, hogy meddig vállalnak. Biztos vagyok a 42-vel középmezőnybe vagy.
15/15 anonim válasza:
Szerintem igen. Nem a kor számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!