Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kimaradok valamiből ha egész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimaradok valamiből ha egész életemben egyetlen egy nővel szexelek?

Figyelt kérdés

Férfi, női vélemény is érdekel.

Légyszi korral és nemmel

25f

2017. dec. 24. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

Erről a témáról Mikes Kelemen rodostói vendégszereplését megszégyenítő terjedelmű tanulmányt lehetne írni. Ezernyi érv és ellenérv ütköztethető pro és kontra. Nincs ember, aki igazságot tudna tenni. Vélemények vannak.

Az enyém pl az, hogy ha egész életemben csak egy nővel vagyok, nincs viszonyítási alapom. Nem tudhatom, hogy szerelmes vagyok-e bele, s ha igen, mennyire. Nem tudhatom, hiszen nincs tapasztalatom, nincs viszonyítási alapom. Nem őt választom tehát, hanem beletörődöm, hogy őt dobta a gép, és vele kell beérnem.

Aztán. Ha egész életemben csak egy nővel vagyok, nem tudom sem őt, sem magamat maradéktalanul boldoggá tenni. Ha nem tanultam meg, mi kell a A NŐNEK, nem tudhatom azt sem, hogy az adott nőnek mi kell. Nem ismertem meg a gondolkodásmódjukat, a lelkivilágukat, így örök életemben azt fogom hinni, hogy csak engem vert meg a sors olyan nővel, aki folyton összekeveri az okot az okozattal. Pedig mind ilyen. (Tisztelet a kivételnek.)

Aztán. Ha annak az egy nőnek is egész életében csak velem van dolga, neki sincs viszonyítási alapja, így fogalma sem lehet róla, milyen bődületes szerencséje van velem, aki remek szerető vagyok. (Vagyis voltam valamikor.) Azt hiszi, ez az alap, hogy mindenki ilyen.

És sorolhatnám napestig.

2018. jan. 2. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és 58F
2018. jan. 2. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Semmiből se maradsz ki
2018. aug. 2. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Kimaradsz a homoból.
2018. aug. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!