Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agyrém, de nagyon rá vagyok kattanva, hogy egy lánnyal a földön szembeülve egymásnak nyomjuk a talpunkat zokni nélkül. Barátnőm nincs, hogy vegyek rá a társaságban valakit ilyenre, hogy ne nézzen hülyének?
Figyelt kérdés
láb, lábfétis, mezítláb, lány, talp, meztelen talp, összeérint2017. dec. 22. 03:53
11/19 anonim válasza:
Ha meztelenül csináljátok ax még izgalmasabb lenne :D
12/19 A kérdező kommentje:
Az már túl szép volna… Ilyenről álmodni se merek.
2018. jan. 28. 15:47
14/19 A kérdező kommentje:
Olyannal már megtörtént :) (szexmasszőr) Bár nem az élvezkedést, hanem az összemérést célozta, ezért csak pár másodperces művelet volt. Ráadásul a lány kezdeményezte :) Mondjuk kellemes volt, föl is izgatott.
2018. jan. 30. 03:17
15/19 anonim válasza:
Mi a lábméretünk összehasonlítása végett csináltuk ezt barátnőkkel, de strandon haverokkal is. Eléggé nagy a lábam 😀 L.
17/19 anonim válasza:
Ugyan már, ez tök könnyű: kérdezd meg, hogy hanyas a lába, mert neked egész nagynak/túl kicsinek tűnik, és tedd oda mellé a tiedet, hogy hasonlítsátok össze. Ehhez az kell, hogy mindketten mezítláb legyetek, de ezt el lehet érni pl. edzés után, vagy buliban, ahol nincs rajtatok cipő, vagy nyáron akárhol.
18/19 anonim válasza:
A feleségemmel úgy szoktunk aludni, hogy kifliben, a jobb oldalunkon, és ahogy ő kinyújtja a jobb lábát, és én is az enyémet, a talpát teljesen be tudom fedni az én lábfejem tetejével, és így simogatom. Nem vagyok lábfétises, de annyira gyönyörű vékony és karcsú lábfeje van, hogy ez nagyon intim nekem, és imádom.
19/19 anonim válasza:
A napokban termálban voltam, az egyik medencében 2 házaspár épp ezt csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!