Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agyrém, de nagyon rá vagyok kattanva, hogy egy lánnyal a földön szembeülve egymásnak nyomjuk a talpunkat zokni nélkül. Barátnőm nincs, hogy vegyek rá a társaságban valakit ilyenre, hogy ne nézzen hülyének?
Figyelt kérdés
láb, lábfétis, mezítláb, lány, talp, meztelen talp, összeérint2017. dec. 22. 03:53
1/19 anonim válasza:
Én ezt eddig minden barátommal csináltam. Rávenni senkit nem fogsz tudni, csak a barátnődet ha lesz.
2/19 anonim válasza:
8-9 évesen csináltam ilyent barátokkal (élvezték, hogy lány létemre mekkora lábam van). Így idősebb korban tényleg fura lenne, bár biztos vannak, akiket az ilyen indít be.
4/19 anonim válasza:
Mi akkor szoktuk ha a lábméretünket hasonlítjuk össze. Lányként eléggé nagy lábméretem van, ami vicces.
7/19 anonim válasza:
Lehet, hogy fura vagy vicces... de torna. Vagyis inkább nyújtás egy "edzőtárssal", baráttal, akárkivel. Egymással szemben, akár terpeszülésben vagy összezárt lábakkal. Senki nem fog arra gondolni, hogy ez valamiféle rajongás a lábakért, nekem eddig eszembe se jutott. Eddig :(
8/19 anonim válasza:
Mikor barátomnál alszom, van mikor egymásnak háttal alszunk, és olyankor egymásnak nyomjuk a talpainkat... olyan bensőséges érzés. :3
9/19 anonim válasza:
#8-as ismerős szitu ^^
Szerintem is jó érzés.
10/19 anonim válasza:
Ez erősen intim, szexuális töltetű dolog szerintem, igaza van az elsőnek, párkapcsolatba való, nem társaságba vagy edzőterembe. Kivétel, ha két jógázó lány csinálja (bár nekem akkor is szexuális).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!