Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez nagy baj?
Jó is az, a spriccelés, de még mennyire :-)
A lányok 80%-át el lehet "folyatni", amikor a tenyerembe csurog nem kevés, és milyen fínomm édes az íze, és jöhet a pisilés is utána, annak is fínom az íze :-)
És hogy miért, mert nem emésztésből készült :-)
De igen, kevesen tudják jól kombibálni a nyalás-ujjazást.
Viszont őrült jó játék. Voltam olyan lánnyal nemrégen, aki kb 15 percig élvezett egyfolytában ettől és a végén spriccelt-bepisilt, majd hirtelen felült és felakadt szemekkel mondta : úristen, ezt így is lehet ?
Aranyos volt nagyon.
Én 56F ő 20L :-)
Na a sok okos egyből lekostol :-)
Erre csak azt tudom mondani :
nem baj gyerekek, ti itt kostolgattok, én meg közben megyek hozzá mindjárt, fél 9-kor találkozunk és élvezkedünk úgy 1-ig, 2-ig ? Utána egy jó ebéd valahol, ja és nem műanyagtányér-villa-kés kombóban a gyrost. Aztán vissza az ágyba és egy édes délutáni alvás kiflibe, átölelve, az egyik imádnivaló cicje a kezembe.
Na ez meg az én élményem, ti meg hasonlók helyett kostolgassatok tovább nyugodtan bárkit itt, aki jó és számára kedves dolgokról ír :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!