Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez nagy baj?
Istenem, de régóta keresek egy ilyen pasit!
Elbírnám, ha bármikor kapható lenne a pasi egy ujjazásra. Imádom. De olyan kevesen szeretik, és még kevesebben csinálják jól.
Osztanom kell az utolsó három lány véleményét és igen van aki nem csinálja jól,de ez is megbeszélés kérdése,jelek olvasása,viszont van aki tényleg nem igényli csak a hüvelyben való fickándozást a csikló izgatása illetve orál nélkül.Mindenesetre az én technikámra még nem volt panasz...
28f
Minden nő máshogy szereti, persze lehet figyelni a jeleket, de sokat segít, ha az elején kommunikálja a hölgy.
Egyébként volt egy barátnőm aki élt halt érte, és nagyon gyorsan el tudott menni tőle, így szó szerint bárhol, és bármikor kaphatott egy quickiet, amit persze alkalom adtán viszonzott. Sajnos utána egy olyan lánnyal jöttem össze, aki egyenesen gyűlölte.
Sokkkkkkal jobban szeretem mint mikor nyal férjem.
4-5 spriccelésig meg sem állunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!