Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, ti mennyire kivanjatok a szexet heti szinten? Koszi elore is! 26f
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 10:00
2/11 anonim válasza:
Napi szinten, sokszor többször is egy nap. De nem a szexet kívánom, mint inkább a barátommal való szexet. Van különbség.
4/11 anonim válasza:
Szintén, mindennap.
Nem kell privát :)
5/11 anonim válasza:
A párommal? Naponta, akár többször is.
Csak úgy, valakivel? Egyáltalán nem.
6/11 anonim válasza:
Heti szintem 3-4 x
De 5 hónap után Végre Tegnap voltunk együtt. Igaz 5 percre de legalább benne volt a puncimban a Párom pénisze.
Jobb volt mint a semmi.
Túl szűk vagyok ezért ment el hamar a párom. Kb lökött 3-at és puff.
Baba előtt azért ment az intenzív 15-30 percig ami nekem untig elég volt.
23N
7/11 anonim válasza:
Kedves publikum! A hölgyek hozzászólásai alapján megállapítható, hogy az nem vág egybe a Magyar Köztársaság területén tapasztalt szexuális átlagétvággyal... tehát valaki hazudik.😀😀😀😀
8/11 anonim válasza:
Merész dolog kijelenteni, hogy ismered a nők vágyait.
Az lehet, hogy otthon nincs szex, de azért mással szívesen csinálnák.
9/11 anonim válasza:
Érdekes, én ahány nő ismerősömmel beszélgettem, a nagy átlagnak egybevágott a véleménye az itt írtakkal..
10/11 anonim válasza:
Erősen változó. Valamikor semennyire, valamikor naponta. Habar nekem vannak szexuális fuggosegeim is, igy sokszor nem is a szexet kivanom, hanem csak ugy érzem csinalni akarom meg, ha be sem vagyok indulva. Tehát reálisan passz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!