Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesek, milyen gyakran szexeltek a párotokkal?
Tisztelt ejfogú versenyező....
Most hogy közel vagyok a 30-hoz leírom neked karácsonyi ajándékként...
Férfi vagyok és az én szexuális életem igy alakult:
14 évesen szüzesség elvesztése
16 éves koromig összesen 5x szexeltem majd jött egy kapcsolat. A kapcsolatban mindig amikor lehetőség volt rá csináltuk (heti 3-10 alkalom) volt olyan hogy több órát voltunk kettesben így valamikor 2x de volt olyan amikor egy egész délutánt tudunk kettesbe lenne 3x nekiestünk.)
19 évesen jött egy újabb parnter akikvel rá 2 évre összeköltüztünk egymással (a hölgy 1 évvel idősebb volt). Itt napi 2 alkalom volt. (1 évig éltünk együtt)
23 évesen pedig jött a mostani sárkány. Napi 1-3 menet addig ment még nem jött a gyerkőc. Mivel gyerek van innetől kezdve a szám csökkent mert ha alszik vagy oviba van csak akkor van lehetőségünk egymást leápolni....
Jól írtad első, egymást.
Valszeg azért a feleséged gondoskodik arról, hogy ha te nem, más leápolja.
Olyan a szexuális életem, mint a 25 milliós kocsim...
21/f
Hát kb 20 éves korom előtt nem voltak tartós kapcsolataim csak max pár hónaposak, nem akartam magam lekötni és emiatt nem is szexeltem napi szinten, csak összejárogattunk 1-2 lánnyal pár naponta, meg ami 7végén buliban összejött.
Ez nőtől is függ na meg persze, hogy mennyire érsz rá. Előző nőmmel akivel tartós volt ott átlagosnak lehetett mondani a napi 2-4 alkalmat (ő 17-19 én meg 23-25 évesek voltunk)
Jelenlegi nőmmel van olyan is, hogy nem tudunk minden nap dugni a meló és az amiatti sok utazás miatt, de a heti 5-6 az igy is fix.
Alap esetben naponta.
Most egészségügyi problémám van, csak heti 2-3 sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!