Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerekkel nehéz párt találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkel nehéz párt találni vagy csak én vagyok béna?

Figyelt kérdés
24l
2017. dec. 19. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Nehezebb nyilván, de ha például olyan személyeket veszel "célpontba" , akiknek úgyszintén van gyermeke, akkor jó eséllyel találsz magad mellé egy szerető párt. :)
2017. dec. 19. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Párt találni könnyű. Jó párt találni nagyon nehéz. Olyan párt találni akivel le tudnád élni az életed csak akkor sikerülhet, ha szerencséd is van.

Sokat segítene, ha leírnád, hogy mit tettél eddig, mi történt, hogy ez a kérdés megfogalmazódott benned. A húsz év körüli lányoknak általában nem szokott gondot okozni egy pasit találni.

2017. dec. 19. 12:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából semmit. Nem terveztünk gyereket de nem mondom hogy be csúszott inkább csak felelötlenek voltunk. Teherbe estem és le lécelt. Ismerkedni tudok de amint elmondom a gyereket mindenki inkább le lép mert vagy nem akar nyügöt a nyakába vagy őszintén meg mondja hogy maximum jól érezzük magunkat de ő nem akar pót papi lenni
2017. dec. 19. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Én őszintén megmondom a saját véleményem: 41 évesen elváltam, nem volt gyerkőc. Utána csak olyan nőkkel próbálkoztam, akinek vagy nincs gyermeke, esetleg szóba jöhetett olyan, aki még szülne közöset. Szóval szerintem nehéz valóban...
2017. dec. 19. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? hány évesekkel ismerkedsz?

Férfiként/apaként imádom a gyerekeket, de azért az nem lenne könnyű döntés, h más gyerekét is neveljem-e.

2017. dec. 19. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
...de azt tapasztaltam, hogy ilyen esetben olyan férfit célszerű keresni ( unokanővérem példája), akinek már van, és nem is akar már. Ők könnyebben elfogadják ezt a helyzetet.
2017. dec. 19. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:

"ilyen esetben olyan férfit célszerű keresni ( unokanővérem példája), akinek már van, és nem is akar már. Ők könnyebben elfogadják ezt a helyzetet."

Ezt én is csak megerősíteni tudom.

Én is pl. elvált vagyok, van gyerkőcöm, már nem szeretnék többet.

Egy társ jó lenne. Egy olyan társ aki tudja "hogyan működik" egy gyerek, azaz tudja hogyan kell az enyémmel bánnia, emellett nem lenne napirendi pont hogy mikor lesz már közös gyerekünk. Cserébe én is el tudnám fogadni az övét.

Szóval valóban, akiknek van már gyereke, nagyobb eséllyel lehet jó társad, és nem csak ..."néha érezzük jól magunkat" partner

2017. dec. 19. 13:49
 8/9 kovpet ***** válasza:
Huszonévesként kevesen akarnak a nyakukba egy gyereket. Később ez az arány jobb lesz.
2017. dec. 20. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van 2 lányom
2018. máj. 12. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!