Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel nehéz párt találni vagy csak én vagyok béna?
Párt találni könnyű. Jó párt találni nagyon nehéz. Olyan párt találni akivel le tudnád élni az életed csak akkor sikerülhet, ha szerencséd is van.
Sokat segítene, ha leírnád, hogy mit tettél eddig, mi történt, hogy ez a kérdés megfogalmazódott benned. A húsz év körüli lányoknak általában nem szokott gondot okozni egy pasit találni.
Hány éves vagy? hány évesekkel ismerkedsz?
Férfiként/apaként imádom a gyerekeket, de azért az nem lenne könnyű döntés, h más gyerekét is neveljem-e.
"ilyen esetben olyan férfit célszerű keresni ( unokanővérem példája), akinek már van, és nem is akar már. Ők könnyebben elfogadják ezt a helyzetet."
Ezt én is csak megerősíteni tudom.
Én is pl. elvált vagyok, van gyerkőcöm, már nem szeretnék többet.
Egy társ jó lenne. Egy olyan társ aki tudja "hogyan működik" egy gyerek, azaz tudja hogyan kell az enyémmel bánnia, emellett nem lenne napirendi pont hogy mikor lesz már közös gyerekünk. Cserébe én is el tudnám fogadni az övét.
Szóval valóban, akiknek van már gyereke, nagyobb eséllyel lehet jó társad, és nem csak ..."néha érezzük jól magunkat" partner
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!