Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"úgy megdugnálak hogy agyrázkódásod lenne az ágytámlától" Komolyan van olyan aki erre az ultra gáz szövegre le tolja a bugyit? 23N
Figyelt kérdés
Mindig ezt az egy mondatot írja az illető és nem veszi ésre h kva gáz.2017. dec. 18. 15:32
21/27 anonim válasza:
Azért mégis valahogy szóba álltál vele és megosztod velünk a poénjaid annak ellenére, hogy párod van. Nem kell a magyarázkodásod. És hidd el ettől gázosabb szövegektől is esnek le bugyik, de ahogy írták nem neten keresztül. A szöveg amúgy nem gáz hanem számodra nevetséges, mert te ettől nagyobbra tartod magad. Ha a párod ezt mondaná akkor nem tartanád gáznak. Ha ilyen beszélgetés ig eljutottál és ez így megragadt benned akkor te vagy a gáz! El kellett volna felejtened és te is tudsz új fiókot csinálni, nem kell kifogás.
22/27 anonim válasza:
Persze. Van aki szereti a légkalapács üzemmódot. Ták-ták-ták
23/27 anonim válasza:
Sokan szeretik a ták ták tákot:D Amit nem szeretnek az az egyből ták ták.
24/27 anonim válasza:
Az egy gyökér én már rég letiltottam.
25/27 anonim válasza:
Ismeretlenül biztos nem. A barátom mondott már ennél cifrábbat is, de tekintve hogy több mint egy éve együtt vagyunk és szeretek vele szexelni, nagyjából bármit mondhat és letolom neki a bugyit. Ha valaki ezel akarna felszedni, minimum nem válaszolnék neki, de inkább tiltanám.
26/27 anonim válasza:
Kb egy órája kaptam ezt az üzit én is.
Vissza akartam írni neki, hogy nagyon gagyi, de nem idegesitem magam vele.
Biztos valami pattanásos kiskamasz, vagy egy megkeseredett 40 éves szűz.
27/27 anonim válasza:
"Ha ilyen beszélgetésig eljutottál .."
Nekem 3x írta ezt hozzászólásomra, egyetlen sor levelezés nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!