Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek milyen az igazán izgató puncinyalás, amitől nagyot élveztek?
Én is fiú vagyok, aki imád nyalni és én a következőket tapasztaltam:
Nagyon fontos a körítés:
A lányok nagyon érzelmesek és a nyaláskor nem csak felizgatni kell őket meg testileg kielégíteni, hanem a lelküket is kényeztetni kell. Beszélni hozzájuk, közben rájuk nézni, simogatni a combjukat, csókolgatni a hasukat, ilyesmi. Hangulatvilágítás, zene, illatok, ez mind fontos az IGAZÁN jó nyaláshoz.
Fontos a változatosság:
Ne gépies csikló-pöcögtetés legyen, meg 1 óra lefetyelés, hanem minden keveréke :D Hosszan végignyalni a hüvelyétől a csiklójáig az érdes nyelved hegyével, aztán bekapni és beszívni az egész punciját, aztán ide-oda ingatott fejjel belefúródni és felfalni mindenét. Valami ilyesmi.
Fontos, hogy te is élvezd:
Nyalni nagyon jó, a punci szexi dolog, rejtélyes, forró, nedves. Jó érzés hozzáérni, a szádba szívni, nyalogatni.
Legfontosabb:
Egy orgazmus nem orgazmus :D Három a magyar igazság, és egy a ráadás :D
<3
Engem meg sosem nyaltak ki. :(
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!