Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csakis kizárólag szex miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csakis kizárólag szex miatt 300km-t távolságra elmennétek valakihez saját költségre autóval?

Figyelt kérdés
Még ha csak egyszeri alkalomra is.

2017. dec. 17. 01:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy rizikós. Attól félek a legjobban, hogy félúton valahol a semmi közepén elő jön valami hiba ami miatt nem tudok tovább haladni.

150km-t tettem meg legutóbb valakihez, és egyből volt szex. Igaz az ez nem mindenkinél így működik. De ha már küldött ez a nő is intim fotót, így bizakodok. Csak azért eléggé frusztráló, hogy a nőnek az ölébe hullok, és nekem kell megtennem ekkora távot, ha látni akarom. Nem vagyok benne biztos, hogy annyit ér, hogy ekkora rizikót vállaljak.

2017. dec. 17. 02:17
 12/22 anonim ***** válasza:
Jó azt is vedd alapul az ember hányszor van igazából együtt olyan nővel akivel tényleg megáll az idő és kémia van durván,hát elég ritkán fordult elő velem életemben.
2017. dec. 17. 02:23
 13/22 anonim ***** válasza:
El, de vonattal mert vak vagyok de ha jó a lány és érzéki és vonz akkor minden költséget vállalnék
2017. dec. 17. 02:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel te egy fake csajt szeretnél megdugni
2017. dec. 17. 08:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Nincs az a punci amelyikért, egyszeri alkalomért ennyit autóznék, pedig szeretek vezetni, és nem friss jogsim van.
2017. dec. 17. 09:43
 16/22 anonim ***** válasza:
én még nem vállaltam be, pedig több alkalom is lett volna
2017. dec. 17. 10:02
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Jön őőőő ha akar valamit. Ha nem akkor nem fontos.Tegye meg ő az első lépést!
2017. dec. 17. 10:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Én két olyan alkalomra emlékszem, hogy ilyen távolságra utaztam randizni.

Igaz egyik esetben sem beszéltük meg, hogy szex lesz -nem is lett-, számomra a kaland volt fontos, hogy kimozduljak a négy fal közül.

Egyik alkalommal autóstoppal mentem, a másik alkalommal vonattal.

Ez kb. 25 évvel ezelőtt történt. Akkor a diákoknak vonaton 90% kedvezménnyel lehetett utazni. Egy autó értéke egyenlő volt egy családi házzal, így az autó nem volt alternatíva.

2017. dec. 17. 21:42
 19/22 A kérdező kommentje:
Többszöri alkalom ráadásul anyagilag eléggé megterhelő lenne, pláne, hogy iskolába járok még.
2017. dec. 17. 23:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Az utolsó hozzászólásoddal megadtad a választ, NEM!

De álljon itt tanulságként egy vicc mindenkinek!

Az öreg és a fiatal bika fenn legelnek egy msgas domb tetején, és közben nézik a völgyben legelő teheneket.

Azt mondja a fiatal bika: Rohanjunk le, és dugjuk meg az összeset!

Mire az öreg: Nem rohanunk sehova. Majd amelyik akar valamit, feljön ide.

2017. dec. 18. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!