Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért a saját érdeküket nézik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a saját érdeküket nézik a szex által?

Figyelt kérdés
Keresik jó nők a milliomos párjukat és fekszenek a saját érdekükben. Mièrt nem azoknak adják oda magukat, akik őket akarják? Miért önzően saját magukat tartják elöbbre az önimádó pénzből èlő nők? Az ilyen ember az kb leköpi a hajlèktalant is elöbb, minthogy egy 100-assal megsegítse. Ezek másnak örömet nem okoznak , mèg a gazdagoknak se önzetlenül. Mi különbözteti meg őket az állatól, ha nincsenek emberszerető érzéseik?
2017. okt. 27. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert a pénz beszél kutya ugat

Sajnos olyan világot élünk ahol mindenki jól szeretne élni kényelemben anyagi gond nélkül ehhez viszont kva sok pénz kell.

Mondjuk egy közmunkás fizetésből nem leszek se boldog se anyagi biztonságban

Nem kell félre érteni.

Párom se keres 200 ezret

De hónap végén nem kell azon gondolkodni hogy mit adok enni a 10 hós lányunknak,lesz e még 1 csomag pelusra pénz vagyha netán beteg lesz a kicsi vagy mi megtudjuk e venni a gyógyszert.

Párom munkatársa és az asszonya is dolgozik ugyan annál a cégnél. A kettejük bevétele a CsP-vel együtt Több mint 300.000 Ft , Saját házban élnek nincs tartozásuk.

Mégis anno hónap végén az asszony sírva mondta hogy Nincs pénz pelusra és Párom vett pelenkát a kisfiúnak.

Akkor még várandós voltam albérletben laktunk 1 fizetésből mert Fősulis voltam

Gyakorlatilag volt hogy az utolsó fillérünketvis ennek a családnak adtuk hogy a kicsinek legyen mit enni és inkább Mi ettünk szenvicset meg tejbegrízt meg grízes tésztát ,zabkását szóval mind ilyen túl élő kaját

Nem tudtuk hova bsznak el 300.000 Forintot.

10 hónapja szültem Párom fizetéséből és a Diplomás Gyed-ből plusz Csp-ből élünk kettőnk bevétele kb 230.000 Ft

De soha nem kellett kölcsön kérni.

Havi szinten félre tudunk tenni 15-20 ezret a picinek.

Na jó kicsit eljanyarodtam a témától csak kicsit vázoltam hogy nem kell dúsgazdagnak lenni

Viszont sokszor látok fiatal 30 év körüli kéregetőt na én az olyannak meg mondom hogy el kell menni dolgozni. Én se a két szép szememért kapom a fizetést.

De persze egy idős hajléktalannak segítek.

Kis apróval de legtöbször veszek egy kiflit meg 1 üveg vizet.

2017. okt. 27. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:

"Mièrt nem azoknak adják oda magukat, akik őket akarják?"

Mert nem érnek rá napi 20-30 pasival lefeküdni.

2017. okt. 27. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:

A te kérdésed sem a kedves, jószívű nőkről szólt, hanem a "jó nőkről".

Te miért őket akarod?

2017. okt. 27. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Te meg mi a francért látogatod állandóan a fórumjaimat? 2: A szèp nőnek is éppen ideje lenbe kivenni a részét a felelőssègből és emberi szeretetből! Nem csak állandóan válogatni meg zabálni, ingyen élősködni meg gazdagokon álmodozni!
2017. okt. 27. 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Felső: Azért ha milliókat kapnak, esetleg egy házat vagy kocsit, akkor ráérnek bármikor.
2017. okt. 27. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:

# 4

Nem volt tudomásom róla, hogy a Gyakori Kérdések a te fórumod. xD

2017. okt. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!