Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le azokat a lányokat, akik ajándékot várnak a szexért cserébe?
Valójában nem nézi le őket senki. Csak az emberek álszentek és irigyek.
Ha úgy vesszük ha nagyon le akarjuk bontani a dolgokat, minden nő prosti. :D Még a legjobb esetben is mire eljut a férfi oda, hogy ágyba viszi a csajt, jó pár ezres kikerül a zsebéből.
Nem értelek ez nekem furan
Nézd én soha nem vártam el ajándékot.
Ez kb mintha valami prosti lennék aki delláért csinálja
Ennyierővel a Pasi is elvárhatna tőlem ajándékot mert Megdug a farkával.
Kérdező, a szexmunka egy neked való hivatás, nincs ebben semmi szégyellnivaló, mindenkit más értékei vannak, és mindenki "azzal főz, amije van".
Egyébként konkrétan a kérdésed kapcsán bennem az merült fel, hogy ez egy kicsit álszentség. Ha a lány ajándékot vár a szexért cserébe, azzal azt mondja valójában, hogy ő szívességet tett a férfinek, hogy lefeküdt vele. A valóságban pedig azért a lányok is szokták élvezni a szexet... Ha te úgy állsz hozzá, hogy neked még jár valami azért, hogy szétteszed a lábad, abból az jön le, hogy te áldozatot hozol, igazából semmilyen szinten nem élvezed magát a szexet. Pedig jó esetben a szexuális együttlétnek valamiféle kölcsönösségen kellene alapulni.
Állandóan beszélgetned kell, kényszeresen mosolyogni, meg unalmas közös programokra járni?
Te aztán emberileg egy orbitális nagy nulla vagy.
Érzelmi intelligenciád egy döglött amőbáéval vetekszik.
Ha szeretsz valakit, akkor élveznél minden egyes percet, amit vele tölthetsz.
Majd ha egyszer lesz csajod, és túl leszel az első szexen, kérlek keress fel, és beszéljük ezt át újra.
Idióta.
Nekem most pont egy ilyen csaj kellene! Néha egy kis szex, cserébe egy kis ajándék és nem kell közös programokat csinálni. Gáz vagy nem, most pont ez jönne be!
40+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!