Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan vannak olyan lányokat akik a szüzességuket eladjak?
Minden szarra van már kereslet.. a nők meg bármit eladnak csak úgy élhessenek ideig óráig mint a külföldi lucusprostik...
Kell a pénz az almás nokiára
Persze vannak.. konkrét eszkort ügynökség is van valamelyik országban, ha jól tudom dús gazdag arab klienseknek közvetítenek szűz lányokat, busás áron, busás jutalékért cserébe..
És ahogy elnézem a jelenlegi trendek alakulását, szinte biztos, hogy egyre több lesz az ilyen. Főleg úgy, hogy ezt 18 fölött ugye államilag szabályozni sem lehet.
En olvastam, hogy volt egy csaj, aki felrakta a szuzesseget a netre kb, lehetett licitalni ra... Meg egy politikus is hajtott ra allitolag, de vegul ha jol tudom valami arab pali “vette” meg
Ha ugy nezzuk jo uzlet, a csaj nem tudom hany milliot kapott erte, de egyben prostitucio is, ami szomoru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!