Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pár előtt szexelni milyen dolog?
Figyelt kérdés
Fiatalok! Nem tudom mennyire gáz/hülyeség, de ez izgat, hogy milyen lehet, hogy jön ez össze, barátnő mit szól hozzá. Semmi párcsere, csak más előtt szex.
Szerintetek? Tapasztalatok?
25/f
2017. dec. 15. 09:17
11/21 anonim válasza:
van a csillag terem elég sötét és ha kevesen vannak akkor mehet a menetpersze elöször probáld ráhangolni...
12/21 anonim válasza:
Ha elnéztek Swingerbe, akkor az erről szól, sokan csak ezt csinálják, mi is csak ezt csináltuk, nem akartunk párcserét és ez teljesen elfogadott.
Amúgy annyira nem izgalmas, hacsak nem fantáziálsz a másik csajról/pasiról, de mi annyira elvoltunk, hogy nem érdekelt, hogy valaki bámul. Inkább érdekesebb volt őket bámulni fotelből :)
13/21 anonim válasza:
12 es és ti merre voltatok swingerezni?:
14/21 anonim válasza:
majdnem mindegyikben ami van pest körül
16/21 anonim válasza:
Az átkosban kórházi gondnokként bejárásom volt a "bővérszállóra". Ott egyszer kipróbáltuk, s közben puszta kíváncsiságból a vérnyomásunkat is mértük. :-))
17/21 anonim válasza:
Ez eléggé szégyenteljes!! Ha a lány normális, akkor emiatt ott is hagyhat! Vigyázzál!
18/21 anonim válasza:
Konkrétan egy helyen még nem szexeltem más pár előtt. Viszont olyat mar sokszor, hogy el mentünk egy ismerősöm párhoz. Együtt iszogattunk,majd meg beszéltük, hogy aki előbb szexel annak fizet holnap a másik! Nekünk midig izgató volt hallani a szomszéd szobában szexszelő párt! Remélem egyszer össze jön 8 szem közt is!
19/21 anonim válasza:
Én csak lányt dugtam a húga elött.
De fotóztam már szerelő párt a kérésükre.
20/21 A kérdező kommentje:
Az hogy alakult? Milyen élmény volt?
(mindkettőre, akár proivátban is írhatod)
2017. dec. 19. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!