Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami? Ha igen mit tegyek?
Bármit tesztek, bárhogyan alakul: SENKI nem tudhatja meg az iskolán belül. Komoly problémák adódhatnak belőle, de ezt nem kell bemutatni. A legbiztosabb, ha átmész egy másik iskolába, és úgy léptek kapcsolatba. (Persze előbb meg kell tudnod, hogy komolyak-e a szándékai, ne legyen felesleges ez a művelet...)
Én egyszer elkövettem azt a hibát, hogy elárultam barátnőnek a kis titkomat, miszerint szerelmes vagyok a fizika tanárba. Pár héten belül mindenki tudott róla, a tanár is, és annyira ciki volt, hogy azonnal otthagytam azt az intézményt, de még a várost is. :D a ti ügyetek azért komolyabb ennél, szóval tessék vigyázni.
mint 35 éves azt mondom, hogy esélyes az érzésed, lehet hogy bejössz, sőt lehet nagyon kíván is téged, de nem fog lépni amíg tanuló vagy.
ha akarod csavard el a fejét, szemezgess vele, de randira csak az érettségi körül hívd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!