Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresnek egyes nők tapasztalatlan pasikat kalandra?
Figyelt kérdés
Mármint örülök neki meg minden, de ez hogy jó nekik?2017. dec. 13. 12:51
1/7 anonim válasza:
hát ezt max 100-ból egy nőből nézném ki, akiknek valami hatalom mániájuk van.
4/7 anonim válasza:
1-2-3 àllítàsotok forràsàt gondolom nem tudjàtok megnevezni mert csak köptetek egyet persze hogy vannak engem úgy zsongnak körül a csajok mert szűz vagyok 24 éveset mint kakit a bogarak
5/7 anonim válasza:
4es csak azért, mert tudják, hogy te nem akarod oket megdugni :D:D
7/7 anonim válasza:
lehet hogy azt (HISZIK) de ők engem meg 5 ös a nők érzékenyek minnél gyengébbnek tűnsz annál közelebb engednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!