Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztalatlan srácnak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatlan srácnak van esélye egyéjszakás kalandra?

Figyelt kérdés

Kövér voltam, és kicsi volt a péniszem.

Most már sportolok, így a külsővel nincs már gond. A peniszem miatt gátlásos és emiatt tapasztalatlan vagyok.

Akadt egy barátnőm, aki viszont pont nem szeretett csak velem volt.

Szeretnék tapasztalatot szerezni, és bár jobban szeretném ezt kapcsolatban, de még nem érzem erre képesnek magam.

2015. szept. 26. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindig van esély.
2015. szept. 26. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Barátom is hasonlókon ment keresztül, mint te.

El se hinnéd, hogy mennyi lány ajánlkozott fel neki. Minden kisugárzás kérdése.

Butaságokat gondolsz. Persze jogodban áll szexuális életet élni, de szerintem sokkal jobb kivárni a megfelelő partnert. Csak tapasztalatszerzésből nem az igazi.

Amúgy meg nem a külsődön vagy a péniszed méretén múlnak a dolgok.

2015. szept. 26. 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze! Valahol mindenki elkezdi. Mondjuk a számít, hogy arcra hogy nézel ki. Egy átlagosan helyes arc, szép mosoly, és máris van esélyed, úgy tapasztaltam.
2015. szept. 26. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez nem a megfelelő viselkedés. És tulajdonképpen inkább elméleti ez a kérdés.

Az önbizalom hiánya az ami ezt a kérdést ihlette.

2015. szept. 26. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!