Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a clip mennyire sexys? 10...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a clip mennyire sexys? 10 pontból mennyit adsz rá?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=e1PFFPjzIgc

Először úgy értettem : You know I'm bitchy girl. LOL.

2017. dec. 12. 22:19
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Olyan semmilyen. "Tucat-klip" Pedig a hozzászólások alapján legalább valami ilyesmire számítottam: [link]
2020. dec. 10. 16:57
 52/56 anonim ***** válasza:
0%

49-es,én nem arra írtam a boomeres dolgot,hogy akinek nem tetszik a klip,meg a csajok,semmi köze nem volt a külsejükhöz,azt már magára a zenére értettem,hogy én szeretem az electro-pop ot,itt gyakorin pedig nagyon dívik az a felfogás,hogy az ilyen nem zene,csak a régi rock eggyüttesek,meg aminek mélyenszántó tartalma van,az lehet jó,egy laza partyzene nem,és ezt a gondolkodásmódot való életben leginkább a nyuggerek szokták tolni.

Amúgy nem gáz,ha vkinek nem tetszik a zene,de a boomer felfogás hasít ezzek kapcsolatban.

2020. dec. 13. 04:02
 53/56 anonim ***** válasza:
72%
Annyira hogy kapott egy dislikeot
2020. dec. 30. 12:08
 54/56 kisördög1 ***** válasza:
20%
Nekem bejön a csaj, szerintem szexi
2021. jan. 22. 13:20
 55/56 anonim válasza:
100%
Mi a fasz ez?
2021. febr. 1. 17:41
 56/56 anonim ***** válasza:
Úgy vonaglanak ezek mintha saturészegek lennének. A saturészeg csajok nem jönnek be. (Meg a klotyók sem)
2021. márc. 3. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!