Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a clip mennyire sexys? 10 pontból mennyit adsz rá?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=e1PFFPjzIgc
Először úgy értettem : You know I'm bitchy girl. LOL.
2017. dec. 12. 22:19
51/56 anonim válasza:
Olyan semmilyen. "Tucat-klip" Pedig a hozzászólások alapján legalább valami ilyesmire számítottam: [link]
52/56 anonim válasza:
49-es,én nem arra írtam a boomeres dolgot,hogy akinek nem tetszik a klip,meg a csajok,semmi köze nem volt a külsejükhöz,azt már magára a zenére értettem,hogy én szeretem az electro-pop ot,itt gyakorin pedig nagyon dívik az a felfogás,hogy az ilyen nem zene,csak a régi rock eggyüttesek,meg aminek mélyenszántó tartalma van,az lehet jó,egy laza partyzene nem,és ezt a gondolkodásmódot való életben leginkább a nyuggerek szokták tolni.
Amúgy nem gáz,ha vkinek nem tetszik a zene,de a boomer felfogás hasít ezzek kapcsolatban.
53/56 anonim válasza:
Annyira hogy kapott egy dislikeot
54/56 kisördög1 válasza:
Nekem bejön a csaj, szerintem szexi
56/56 anonim válasza:
Úgy vonaglanak ezek mintha saturészegek lennének. A saturészeg csajok nem jönnek be. (Meg a klotyók sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!