Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a clip mennyire sexys? 10 pontból mennyit adsz rá?
https://www.youtube.com/watch?v=e1PFFPjzIgc
Először úgy értettem : You know I'm bitchy girl. LOL.
Férfiszemmel a videó nem szexi hanem csajos.
De az első csaj amelyik megjelenik benne az kapna de nagyon. Micsoda trágyaszórója van már (0:18-nál) :P :D
Szeretem a zenéjüket, de számomra túl műnő mindegyik.
19/Bi lány
A clip inkább őrült,vicces,mint sexy
Az első csaj a wc-n jól néz ki
A zene viszont k#rva jó szerintem,szeretem az electropopot.
Sok a befásult boomer itt #csakarók meg az észidíszí
Ha nem tetszik valami fszság akkor már csak vénember lehetsz.
22/L nekem sem tetszik. Én meg gondolom az irígy vagyok.
A csaj alakja jó,szépen ki van szolizva a bőre, a mellei ide visítanak, hogy nyomokban tömőanyagot tartalmaznak, de talán a feneke valódi. Van rajta egy drága intimissimis fehér nemű, néhol átfodrászolva körbenyalábol a furcsán hosszú nyelvével.. Mindent.
Ha ez szexi, akkor én a mai világban valóban soha nem fogom megütni a szexiség legalját sem.
Nincs mű mellem még csak ki tömött hátsóm se, nem sminkelek vagy ritka esetben sem ilyen erősen, nem nyalogatok tárgyakat és átlagos kék szemem van.
Az alakom stimmel, talán én még egy kicsit edzettebb is vagyok ettől,a melleim is nagyobbak pedig valódiak.Talán pont ez kellene, hogy normális párt is találjak? Hmm, lehet akkor inkább macskás nő leszek.
Ha neked tetszik, akkor jó, a te stílusod.
Én maradok az irígyek és öregek közt, nekem nem. Erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!