Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van azzal baj, hogy a barátom nőjére szoktam néha kiverni?
Fordított esetben,neked hogy esne,hogyha megtudnád,hogy a barátod birtokában van bizonyos ideje a te barátnődről pár meztelen fotó?
Hagynád a francba,mondván úgysem teszi fel a netre..?
Furcsa gondolkodásod van.
#13 a többség nem a kérdésre adott választ hanem azon rugózott, hogy hogy kerültek hozzám a képek és ez alapján ítélt el, amihez minden joga megvan csak ha már itt hűtitek a szátokat akár az eredeti kérdésre is lehetne legalább mellékesen válaszolni.
#14 fordított esetben sose tudnám meg, ahogy ő se fogja megtudni. Amúgy meg a kérdés nem arra irányult, hogy mennyire etikus az adott képeket megtartani hanem arra, hogy mennyire etikus olyan nők képeit szexuális segédeszközként használni akiket amúgy szegről végről ismerek.
mégis milyen választ vársz egy ilyen abszolút semmilyen kérdésre. inkább ahogy látom, csak rajolsz, hogy vannak pucér képeid a csajról és izgatónak találod. és ha őszinte lehetek, szinte 99% a pasiknak kiverte volna a farkát, kivéve ha csúnya a csaj.
bár nagyon nagyon nehezen hiszem, hogy kölcsönkér tőled egy vinyót, rámásolja a cuccot és úgy adja vissza.
hihetőbb lett volna, ha te kéred kölcsön és ő elfelejtette, hogy rajta van és te kutakodtál.
Haver egyik exéről nekem is van pár szaftos képem. Szerencsére haver nincs rajta! :D
Volt, hogy kirántottam rá. :)
Szerintem nem gáz.
Az a gáz, ha van nőd, és ennek ellenére más nőre vered a fa$zod.
Nem gáz, csak nehogy megtudja
Meg igazi csajra kéne verni, nem fotóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!