Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha imádom a nők seggszagát?
Figyelt kérdés
Úgy értem, szeretem szétfeszíteni a farpofákat és közéjük nyomni az arcom. Odatolni az orromat és azzal simogatni a lukat, meg is nyalni jó alaposan, fényesre, persze ujjazással kombinálva. Nyilván a frissen mosott lukra gerjedek, de nem baj, ha pár órás is. 😊
Kort is!
2017. dec. 11. 01:59
1/8 anonim válasza:
Tudod már minden furcsa dologra azt mondják Fétis
Szóval lehet neked ez a fétised.
Én nem tartom normálisnak.
De ha tèged ez izgat. A párodat,partneredet nem zavarja akkor csináld..
23N
2/8 anonim válasza:
Frissen, fürdés után rendben van, de amúgy a közelébe sem engednélek. L.
3/8 anonim válasza:
Háát, nem egy általános , de ártalmatlan dolog. Bár ha nem a punci illat, akkor nem tudok vele azonosulni. De mindegy is.
4/8 anonim válasza:
Igen az, én is szeretem. Ha nem frissen mosott, akkor is fincsi. Persze nem egyhetes mosatlan állapotra gondolok.
5/8 anonim válasza:
Teljesen normális, mivel én meg férfit szeretek nyalni:) 38N
6/8 anonim válasza:
Én meg szeretném ha kinyalna egy 38 éves nő. :) 47/F
7/8 anonim válasza:
Normális teljesen, én is szeretem a jó kis segglyukszagot, főleg ha paprikás krumplis pásztortarhonyás, vagy fülledt barackkonzervre emlékeztető illata van! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!