Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban ideális a szexuális élet megkezdése egy fiúnak?
Meg az sem ciki ha 18 évesen szűz vagy szerintem
Jobb később mint soha
Legyél tisztaban mindennel
19 évesen veszítettem el, de csak mert kamaszként szerencsétlen, visszafogott, csendes, kezdeményőképtelen srác voltam.
13-14 éves koromtól vágytam már a szerelemre, fizikai intimitásra, szexre, mint szerintem minden egészséges ember. 14-15 évesen másfél évig bele voltam zúgva az angoltanárnőmbe, aztán még 19 éves koromig másik négy nőbe is fél-másfél évekig, de mind kikosaraztak. (Jó, a tanárnőm inkább csak plátói volt, ott abszolút látom hogy nem lett volna esély, de a többiek korombeli (0-2 évvel fiatalabb) lányok voltak)
A farkam napi többször vertem (átlagban talán évi 500-szor) és emlékszem volt hogy sírtam magamban 17-18 éves koromtól néha (évi párszor, ha nagyon mélyponton voltam), hogy miért nem kellek senkinek, annyira vágytam már a fenti dolgokra és egy csajra.
Külsőre amúgy nem nézek ki rosszul, inkább csak belsőre a nőknek való tetszés szempontjából vannak deficitjeim. (Attól valaki nem tetszik a nőknek, hogy jó ember. És attól valaki nem jó ember, hogy tetszik a nőknek.) Magabiztosság, tökösség, jó duma, kezdeményezőkészség, önbizalom. Ezekben kellett sokat fejlődnőm, hogy puncit láthassak.
Még annyi, hogy azóta is nagyon bennem van, hogy be kell pótolnom az elveszített fiatalságomat. És nem csak a filmekből látva mondok ilyet: Az egyik legjobb barátom 15-18 évesen élte át élete egy nagy szerelmét ott mellettem a szemeim előtt. Másik jó barátom össze-vissza dugta a csajokat hasonló korában. Mai napig nagyon rá vagyok függve a szex gondolatára, akármilyen múló élvezet is utólag minden szex, de bennem van ez a kényszer, hogy ha régen nem, akkor legalább most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!