Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális, volt már valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, volt már valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, nyár eleje óta vagyunk együtt. Nekem ő az első (én későn kezdtem), neki már volt több kapcsolata, volt 4 évig tartó is. Az együttlétek az elején fájtak, kicsit szerencsétlenkedtünk emiatt. Már ekkor is feltűnt, hogy nagy a vágya, akar engem, de együttlét közben többször lelankadt. Már az első együttlétünk is 3 órát tartott, nagyon felizgult, kedveskedtünk egymásnak többféle módon, mivel az elején a hüvelyem még szűköcske volt, fájdogált, egyéb módon is próbáltam a kedvére tenni, de az izgalom egy pontján egyszerűen lelankadt, aztán összebújós szünet következett, majd újra ugyanaz a forgatókönyv. Mindkét kezemmel igyekeztem csúcsra juttatni, nagyon élvezte, de megint lelankadt újra és újra, még a kezemet is levette róla. Ez azóta is nagyjából így van, 3 óra alatt nagy nehezen sikerül elmennie, ha sikerül neki egyáltalán. Tanulékony vagyok, hagyom, hogy irányítson, hogy mit hogy szeret. Nem vagyok ronda se. Mi lehet a baj? Ha beszélni próbálok vele, kitér.

2017. dec. 10. 12:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk kicsit kár, hogy pont elsőre egy ilyen srácot fogtál ki, akinek nem működik rendesen a szerszám. Viszont, ha szereted és úgy látod van értelme és lehet is valamit tenni, azért, hogy működjön neki, akkor meg kell próbálni valamit. Sokat ne habozz és húzd halasztgasd a dolgot, ahogy látod, de mint írtad már megfordult a szakítás is a fejedben, akkor lehet nem ér annyit a dolog, hogy megoldjátok együtt?
2017. dec. 10. 14:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, ez elég szerencsétlen dolog. Mostanság kezdett érlelődni bennem ennek a gondolata, nem szeretnék lemondani róla, de úgy érzem, hogy lehet, hogy más boldogabbá tudná tenni, kifogytam az ötletekből. Ő sem tudja megadni nekem, amire vágyom. Elég sok mindennel próbálkoztam, hogy a kedvére tegyek, fordítva ez már nem igaz. Remélem sikerül értelmesen beszélni vele, sajnos szeret terelni, elviccelni az érzékenyebb témákat, így túl optimista nem vagyok.
2017. dec. 10. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Még néhány gondolat.

A címhez: járt-e már valaki hasonló ciőpőben? Nagyon is sokan. Az erekció megtartásának hiánya nagyon gyakori férfibaj (van rövidítése is: ED), csak a korai magömlés előzi meg. A 18 és 40 közötti férfiak egy tizede szenved tőle! Kevesen fordulnak orvoshoz vele, szégyellik, pedig gyakran jól gyógyítható.

Az erekció labilis folyamat, könnyen megzavarható, és a férfi önbecsülését semmi sem töri meg jobban, mint ha baj van vele.

Léteznek gyógyszerek, amelyek úgy hatnak pszichésen, hogy ideiglenesen segítenek a tökéletes erekció fenntartásában, ezzel megszakítják az ördögi kört, amelyet épp az erekció zavara általi szégyenérzet okoz. Vannak, akik azt hiszik, hogy aki elkezdett ilyen gyógyszert szedni, annak már nem is fog nélküle menni. Tévedés!

A legfontosabb: a szenvedályes szerelem a legjobb orvosság a legtöbb szexuális zavarra. Termézetesen nem azokra gondolok, amelyeket testi problémák okoznak.

2017. dec. 10. 15:08
 14/15 sandrisbp ***** válasza:
Nem valószínű, hogy szervi baja lenne - gondolom nem cukorbeteg, nem is erős dohányos, nem is iszik masszívan.... Egyrészt túl fiatal is szervi bajokhoz, másrészt akkor nem az lenne a szitu, hogy feláll és közben lelankad, hanem egyszerűen nem lenne elég kemény az erekciója. Szerintem írasson fel Viagrát, vagy vegyetek Kamagrát a feketepiacon, és a következő két-három alkalommal kapjon be egyet (vagy egy fél szem is valószínűleg elég lesz) szeretkezés előtt egy jó órával - és akkor a siker garantált, és ha már volt zsinórban két-három sikeres alkalom együtt, akkor ennek hatására valószínűleg feloldódnak azok a pszichés gátlások, önértékelési gondok, amiért jelenleg nem úgy megy a dolog, ahogy kéne... Legalább is érdemes lenne megpróbálni. Ha nem oldódik meg így se, akkor hosszú és drágább pszichoterápia vagy szexuálterapeuta. Utóbbiból találtok a neten többet is, keressetek rá a szexuálterapeuta szóra a Google-ban.
2021. febr. 15. 14:09
 15/15 sandrisbp ***** válasza:
Még valami: a szexuálterapeutákkal azért csak óvatosan, sok a sarlatán a területen. A kérdés és a hazai "képzés" buktatóiba betekintést nyújt [link]
2021. febr. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!