Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak nők, akik nem tudnak nemet mondani és uralkodni magukon, ha sex-ről van szó? Merre talállni őket? Férfi vagyok
Én discoba állandóan ilyenekkel futok össze.... Pesten a komolyabb helyeken 10-ból 9 alkalommal valaki ágyában ébredek...
Be kell fektetni a pénzt.... Nyári öltözék 70-100e őszi 120-180e téli 250+e ft-től (Itt ilyenre gondolok hogy normális kabát, cipő, nadrág főleg azok amikről sugárzik hogy drága)
Ha nincs pénzed 5 vagy 7-es BMW-re akkor valami egzotikus atót kell venned és mikor mentek a hölgy lakására aztkell mondani ez a régi autó a hobby-m jobban szeretem mint a zsír új 5 ös BMW-m. Fontos ha nem vagy tele eszedbe ne jusson a saját lepusztult 30m2 garzonalbérletetbe vinni! Mond azt festés van nálad vagy valami.....
Én ezzel a módszerrel mindig felszedek valakit igaz nálam tényleg van a veterán auto mellet egy új AMG E Merci és egy Nissan Leaf illetve egy nagy ház... De mindig a nő lakására megyünk levadászom és eltünök.... (Ha jó volt levadászom újra de csak addig amíg nem kezdek kötődni hozzá mert aki 2 órán belül széteszi a lábát az alkalmatlan kapcsolatra)
Persze.
Ha Én NEM akarok szexelni akkor NEM fogok.
Ha még is megdugsz Feljelentelek Nemierőszakért!!!!!!
23N
Bocsi félre olvastam
Nimfomániás nőt keresel
De az egy betegség.
Neki tökmindegy csak szex legyen
4-es vagyok:
Azért egy régi "tuning" verda és egy 30+ os mercédesz nem ugyanaz.... Újra fényezve, gyönyörű felnivel, hasított új bőr üllésel, egzotikus fa kormányal...
Mivel a nővel elöször találkozol honnan tudja hogy hazudsz a festésről?
Tolsz pü-ben egy képet a hobbi kocsidról?
Nem azért, elhiszem, hogy van csak kíváncsi vagyok milyen a gép, én is fun vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!