Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit gondolnál erről a helyzetről?
A minap történt egy este ami számomra kicsit megalázó volt.
Röviden:
Barátom gyakrabban szokta kezdeményezni a szexet mint én,a napokban egy reggel viszont én is nagyon megkívántam. Vette a lapot, benne lett volna. Egy olyan pózba állított amit nem igazán értettem, próbálta mondani, hogy csináljam,de akkor se jól csináltam. Tett egy olyan kijelentést, hogy "Még pucsítani se tudsz?". Ez kicsit rossz volt nekem, el is ment egy kicsit tőle a kedvem, de folytattuk volna egy másik pózban. Állitolag fura arcot vágtam és végül lemászott rólam, úgy hogy semmit nem csinált. Végül nem lett a szexből semmi.
Nekem eléggé megalázó volt, hogy én akartam volna, kezdeményeztem és végül ott hagyott az ágyon úgy, h semmit nem csinált.
Te hogy látod ezt a helyzetet? Túlreagálom vagy valóban megalázó volt kicsit?
Köszi
10!
Ő is szeret engem elvileg, mutatja is, de néha úgy megtud bántani és a legrosszabb ebben az, hogy szerinte ez nem bántó. Nem tud együttérezni, nem igazán empatikus.
Irányított volna, de mégse úgy sikerült, hogy azt ő akarta volna viszont azt a beszólást nem érdemeltem meg.
(#10 vagyok)
Persze, hogy nem érdemelted meg. Beszélgess el vele, mert ha lazán megbánt egyszer, annak van folytatása is. Ha pedig ez rendszeres probléma nálatok, akkor érdemes elgondolkodni, hogy van-e értelme.
10!
Igen, én is igy gondolom.
Már próbáltam vele máskor is beszélni, amikor hasonló volt, de mindig csak azt kapom, h én túlreagálom, nyűgös vagyok, stb. Pedig nem, ez a helyzet is rosszul esne más nőnek is, de nem érti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!