Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Te mit gondolnál erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit gondolnál erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

A minap történt egy este ami számomra kicsit megalázó volt.

Röviden:

Barátom gyakrabban szokta kezdeményezni a szexet mint én,a napokban egy reggel viszont én is nagyon megkívántam. Vette a lapot, benne lett volna. Egy olyan pózba állított amit nem igazán értettem, próbálta mondani, hogy csináljam,de akkor se jól csináltam. Tett egy olyan kijelentést, hogy "Még pucsítani se tudsz?". Ez kicsit rossz volt nekem, el is ment egy kicsit tőle a kedvem, de folytattuk volna egy másik pózban. Állitolag fura arcot vágtam és végül lemászott rólam, úgy hogy semmit nem csinált. Végül nem lett a szexből semmi.

Nekem eléggé megalázó volt, hogy én akartam volna, kezdeményeztem és végül ott hagyott az ágyon úgy, h semmit nem csinált.

Te hogy látod ezt a helyzetet? Túlreagálom vagy valóban megalázó volt kicsit?

Köszi

2017. dec. 8. 22:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10!

Ő is szeret engem elvileg, mutatja is, de néha úgy megtud bántani és a legrosszabb ebben az, hogy szerinte ez nem bántó. Nem tud együttérezni, nem igazán empatikus.

Irányított volna, de mégse úgy sikerült, hogy azt ő akarta volna viszont azt a beszólást nem érdemeltem meg.

2017. dec. 8. 22:40
 12/16 anonim ***** válasza:

(#10 vagyok)

Persze, hogy nem érdemelted meg. Beszélgess el vele, mert ha lazán megbánt egyszer, annak van folytatása is. Ha pedig ez rendszeres probléma nálatok, akkor érdemes elgondolkodni, hogy van-e értelme.

2017. dec. 8. 22:47
 13/16 A kérdező kommentje:

10!

Igen, én is igy gondolom.

Már próbáltam vele máskor is beszélni, amikor hasonló volt, de mindig csak azt kapom, h én túlreagálom, nyűgös vagyok, stb. Pedig nem, ez a helyzet is rosszul esne más nőnek is, de nem érti meg.

2017. dec. 8. 22:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Keressetek ra googlen a bantalmazo kommunikaciora es beszeljetek meg mit csinaltok rosszul es osszatok meg egymassal. Kommunikacios bantalmazasnak hivjak. Kulonbozo fajtak vannak es kijavithajatok,ha felismeritek.
2017. dec. 8. 23:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Alapban nem vagytok 1 összevalóak ha még komunikálni sem tudtok,és ez mind a 2őtökre vonatkozik..Az tény hogy rengeteg videót látni mindenhol,hogy a lányok így,meg úgy rázzák a feneküket pl. Lexy Panterra -lit,de az ágyban meg nem nagy durranások,vagy is csak a kívántatásíg megy el a dolog. Ott megáll a tudomány mikor teljesíteni is kellene.Ha valakitől hát a pasiktól mindig elvárják hogy teljesítsen.
2017. dec. 9. 01:46
 16/16 anonim válasza:
Nem tudom minek kell ilyen kapcsolatokat erőltetni...
2020. jan. 16. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!