Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a csajok meg rémülnek a rendőr fiúktól?
Figyelt kérdés
Ha egy társkeresőn vagy chaten elmondom egy lánynak hogy rendőr vagyok egyből letiltanak le lépnek törlik magukat nem válaszolnak többé, pedig még csak tanuló vagyok mi lesz ha tényleg rendőr leszek?
Mért félnek a csajok a rendőröktől ?Tudat alatt van bennük a rettegés hogy a rendőr megbünteti őket vagy mi?
2017. dec. 8. 09:07
11/12 anonim válasza:
Elmondom én neked. Mert az összes rendőr, beképzelt paraszt, csak azt nem tudom mire föl. 19/L
12/12 anonim válasza:
Egy rendőr pasival nem lehet villogni a barátnők előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!