Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szeretitek ha egy nő kezdeményez? Vagy esetleg új dolgokat szeretne kiprobálni? Extrémebb dolgok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 09:03
11/17 anonim 

válasza:

Persze hogy szeretném. Új dolgok is jöhetnek. Akár extrémebbek is, biztos van egy határ amin túl már nem élvezném de ez csak akkor derülne ki ha kipróbálnánk.
12/17 anonim 

válasza:

Persze.És nekem is írhattok 34F 😉
13/17 anonim 

válasza:

attól függ miket szeretne
volt olyan nő aki a tényleg nagyon durva és extrém dolgok miatt volt számomra taszító
ő kezdeményezett, de már nagyon sok volt amit akart
és számomra gusztustalan is
de ha a határokon belül van akkor igen nagyon tetszik :)
15/17 anonim 

válasza:

b_sszátok meg lepontozók, akkor is kint hagyom a nevemet ;)
16/17 anonim 

válasza:

Hááát a BDSM kínzós és verésen kívül nálam minden mehet.
Élje ki magát rajtam, én hagyom :-)
Szinte önkiszolgáló lehet :-)
17/17 tcsehi 

válasza:

Imádnám, de még csak hasonlót sem tapasztaltam, sajnos. :/ Mindig nekem kellett tenni a "dolgom".
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!